2777
2789
عنوان

وزن جنین گفتن کمه لطفا بیاید😢

103 بازدید | 13 پست

سلام خانوما هفته ۳۴ گفتن وزن جنین ۱۸۰۰، دکتر گفت رشدش خیلی کمه ممکنه زودتر ختم بارداری بدیم چیکار کنم وزنش بره بالا؟ همه چی ام میخورم نمیدونم چرا رشدش کم شده خیلی استرس دارم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ جنین مشکل خاصی نداره فقط شیرموز بخور روزی دوسه لیوان اگ میتونی ب سرعت وزن جنین رو بالا میبره

مگه قرص مولتی ویتامین نخوردی تو بارداریت

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اگ جنین مشکل خاصی نداره فقط شیرموز بخور روزی دوسه لیوان اگ میتونی ب سرعت وزن جنین رو بالا میبرهمگه ق ...

ببین همه ی مکملامو میخورم لیدی میل میخورم کره بادوم زمینی کباب بستنی آجیل ولی ماه هفتم متوجه شدم پرکاری تیروئید گرفتم الان صبح ناشتا قرص تیروئیدم میخورم ممکنه از اون باشه؟

لیدی میل میخوری؟ کباب اجیل شیر موز بلدرچین کبابی حبوبات

ببین همه ی مکملامو میخورم لیدی میل میخورم کره بادوم زمینی کباب بستنی آجیل ولی ماه هفتم متوجه شدم پرکاری تیروئید گرفتم الان صبح ناشتا قرص تیروئیدم میخورم ممکنه از اون باشه؟

اصلا ربطی ب خورد و خوراک نداره ی دکتر خیلی عالی پیدا کن برو شاید اسپرین لازم داری خونرسانی مشکل داره یا مشکلات پزشکی دیگه ولی تمرکزت رو بزار رو ی دکتر خوب تا خوردن اینو منی میگم ک تا مرز ترکیدن خوردم برا اینکه وزن بچم بره بالا و نرفت

ببین همه ی مکملامو میخورم لیدی میل میخورم کره بادوم زمینی کباب بستنی آجیل ولی ماه هفتم متوجه شدم پرک ...

ببین عزیزم ب احتمال خیلی زیاد مربوط ب مشکل تیروئید شماست

با توجه ب بارداربودن حتما ی فوق تخصص غدد حاذق پیدا کن و خوراکی هایی ک میخوری و شرایط بارداری تو کامل توضیح بده تا بهترین دارو و بهترین برنامه غذایی رو برات بگه ک انشالله هردوتون سالم ب پایان بارداری برسین

در مورد شیرموز و چیزایی ک میخوری هم حتما بگو تا برا وزن بچه ات راهکار بهتری بده

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
مشکل شما چی بود و بچتون چه وزنی دنیا اومد

والا دوران بارداری ک دکترم بررسی نکرد ببینه مشکل از چیه ولی بعدش گفتن آی یو جی آر ینی مشکل در خونرسانی با وزن 2/300 ب دنیا اومد خودمم اخر نفهمیدم چی شد