2777
2789
عنوان

مواد کراتینه

75 بازدید | 8 پست

الان 500 هزار دادم 100 سی‌سی مواد کراتینه برزیلی مدل کاکو نمیدونم خوب خریدم یا نه میترسم گولم زده باشه بطری پمپی بود الان تو نت دیدم پمپی نیستن.. خودم تو خونه میخام کراتینه کنم موهام ..کسی میدونه قبلش چه شامپوی بزنم میشه شامپو معمولی چندبار بشورم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره شماپو شبنم کار شامپو شیمیایی رو انجام میده دو یا سه بار بشورید

بعد مثل رنگ زدن موهاتون رو ب مواد آغشته کنید بعد از یک ساعت اضافه مواد رو با شونه دندانه ریز بگیرید 

بعد اتوکشیده کنی لایه ب لایه

آبکشی ۷۰ درصد کنید و ماسک مو بزنید

آره شماپو شبنم کار شامپو شیمیایی رو انجام میده دو یا سه بار بشوریدبعد مثل رنگ زدن موهاتون رو ب مواد ...

عزیزم من بار اولم ..الان 100 سی‌سی بهم داد 500 هزار گرون نداده بوی تند داره دماغ میسوزونه اون بطریش پمپی بود قهوه ای اینم ماده اش،قهوه ای و اینکه گفت کل بطری میده 3500 نمیدونم گولم نزده 

عزیزم من بار اولم ..الان 100 سی‌سی بهم داد 500 هزار گرون نداده بوی تند داره دماغ میسوزونه اون بطریش ...

نه گرون بهت نداده همین قیمتشم بعضی چها سی سی ۶۵۰۰ میدن

این لان برات سی سی ۵ تومن حساب کرده