2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ژل لب زدم از فرمی که زدم و مدلی که زدم خیلی راضیم یبارم عکس گذاشتم گفتن قشنگه بیرونم متوجه میشم به لبام نگاه میکنن

کاشت مژه یه خال داشتم برداشتم به پوستم رسیدم مزو اینا کردم خوب بود ابروهام چندمرحله تقویتی زدم پرشد بعد برشون داشتم قشنگ شدن انگار میکرو کردم

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

هیچی و فکر نکنم هیچوقت هم انجام بدم 

اخه اطرافیانم مو کاشتن بلفارو پلاستی و برداشتن غبغب اما همشون اذیت شدن بینهایت 

تو مو کاشتن میگفت همزمان ۱۰ تا سوزن مبرفت تو سرم 

بلفازو پلاستی تا یک هفته خون ابه میداد چشمای مامانم بااااد کرده بود تهشم بک قسمت رد بخیه موند 

برداشتن غبغب ام دوستم میگفت سوراخ کردن یک وسیله رو کردن تو غبغبم من زیر پوستم حسش میکردم 

دوستم چال گونه گذاشته بود میگفت یک نخ رو از لپم رد کردن بعد هعی کشیدنش میگفت این صدای جیر جیر ک میداد گوشتمو ریزونده 

من هیچکدومو حاضر نیستم انجام بدم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم