با سلام خانمهای فردا دخترم و دانش آموزان رو بذاره برا صبحانه سالم با یکی از مادربزرگ هاشون ببرند پارک هم به مادرم گفتم و هم همسرم به مادرش گفت هیچ کدوم نمیان. یعنی خودم برم !؟ همه به مادربزرگ ها میان مادرها نیستم !!!! مدرسه آخه چیکار با مادربزرگ ها داری!!
به خانم میانسال با مزه مورد اعتماد دارید بگو اون برع عمه خاله خودت یا همسرت
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
شاید یکی مادربزرگش فوت کرده بود یا ناتوان بودچه اردو های مسخره ای میذارن
مثلا یه جشنی بود رقص با پدرها.یه بنده خدایی فیلم گذاشته بود یه بچه ای پدر نداشت کز کرده بود اون گوشه نگاه میکرد. این کارا جالب نیست اگه میخوان به فکر روحیه دانش آموز کارای خلاقانه باشن راه های زیادی هست. زمان ما به شغل پدر میپرسیدن اونو الان دیگه کنار گذاشتن صدتا چیز اضافه کردن
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
[QUOTE=396937655]چرا نمیان .کاش ذوق نوه هاشونو داشتن چه اردوی جالبی میشه[/QUمادر من که از جمع فراری ...
من باشم خودم زنگ میزنم به مادر همسرم
حتما قبول میکنه
به همسرم گفتم که بهش بگه. نخواستم اجبار کنم. ممکن بود با من تو رودرواسی گیر کنه ولی با پسرش راحت هست
ب دخترت بگو زنگ بزنه بهش وبگاه مادربزرگ ها میان و..