با سلام خانمهای فردا دخترم و دانش آموزان رو بذاره برا صبحانه سالم با یکی از مادربزرگ هاشون ببرند پارک هم به مادرم گفتم و هم همسرم به مادرش گفت هیچ کدوم نمیان. یعنی خودم برم !؟ همه به مادربزرگ ها میان مادرها نیستم !!!! مدرسه آخه چیکار با مادربزرگ ها داری!!
هیچی خواهر براشون مهم نیست بچه ی طفل معصوم بشینه غصه بخوره و به جای این که کیف کنه و لذت ببره براش خ ...
دقیقا طفلی بچه ها
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
چه کارا که نمیکنن همه مگه مادر بزرگ دارن حالا اوناییم که دارن 50 درصدشون توانشو ندارن
والا ..... بعد اکثرا پوکی استخوان مثلا دارن
خب این بنده خدایی که خودش نیازمند اینه یکی مراقبش باشه
کجا بره با بچه اردو
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
اینا هم روز پدر پدرها رو دعوت کرده بودند با بچه ها خونه بازی باشند. همسرم نرفت. میترسم فردا پس فردا ...
اصلا جور در نمیاد این کارا. اسمش لطف و شادی ولی تو ذهن خیلی از بچه ها خاطره بد و حسرت و مقایسه میمونه. حالا روز اول مدرسه خیلی عادیه پدر مادر باشن ولی دیگه بقیه چیزا رو نمیفهمم
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
اینا هم روز پدر پدرها رو دعوت کرده بودند با بچه ها خونه بازی باشند. همسرم نرفت. میترسم فردا پس فردا ...
خب بهشون بگید یه بار ..... اینجور برنامه ها رو نباید اجباری کنن
فوقش مثلا دو تا خانم مسن بیارن به اختیار و انتخاب خودشون
اونا برای بچه ها قصه بگن یا هر مسخره بازی دیگه ای ....
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
ما بچه بودیم مدرسه اردو میزاشت اگر به هر دلیلی نمیشد بریم غصه میخوردیم که چرا بچه های دیگه رفتن ما نه بعد ببین نسل جدید با این اردوهای مسخره چی میکشن 🥲
💍H❤️ آقایون درخواست ندین مرسی 🙏 یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹 روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭
اتفاقا داشتم به خواهرم میگفتم فردا مثل خانمهای مسن بپوش و تو برو!!
اره بابا
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اصلا جور در نمیاد این کارا. اسمش لطف و شادی ولی تو ذهن خیلی از بچه ها خاطره بد و حسرت و مقایسه میمو ...
آره والله . دیگه شور همه چی رو درآوردند. نمیدونم به صبحانه سالمی که گفتند فکر کنم یا پیدا کردن مادربزرگ!!! پارسال فستیوال صبحانه سالم داشتند منم به خیال خودم یه تخم مرغ آبپز کردم و خیار. و گوجه و پنیر و گردو گذاشتم موقعی که دخترم رو مدرسه گذاشتم دیدم مامانهای چه صبحانه هایی که آماده نکردن!!!!
آره والله . دیگه شور همه چی رو درآوردند. نمیدونم به صبحانه سالمی که گفتند فکر کنم یا پیدا کردن مادر ...
چی آماده کرده بودن ؟
صبحانه تو عالی بوده اتفاقا
ما بچه بودیم مدرسه اردو میزاشت اگر به هر دلیلی نمیشد بریم غصه میخوردیم که چرا بچه های دیگه رفتن ما ن ...
کلا نظام آموزشی خیلییی کار داره تا درست بشه
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE