2777
2789
عنوان

واقعیه ربات پول میده

78 بازدید | 15 پست

این ربات پرو پول  امروز دیدم ت تلگرام 

ت کانال همش فیش واریز میاد

میخواستم ببینم واقعیه یان میگه از ۱۶۰۰ میلیون برداشت میشه

کسی استفاده کردن 

چونک میگن باید  هر نفر دعوت کنی ۱۲۰ تومن میشه  یعنی به ۱۶ نفر دعوت کنم 

اونایی ک مثل خودم ندیدن نتیجه  بهم درخواست دوستی بدن و پیام بدن ک آیدی تلگرام بفرستم ک پیام بدن بهشون بفرستم 

ببینیم حقیقت داره یان هر خبریم شد هممون با خبر میشیم میگیم

بشین تا به حسابت پول بیاد ..۱۶نفر دعوت کنی اون ۱۶نفر هر کدوم ۱۶نفر دیگه دعوت کنن کلاه برداری محضه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههههه برا برداشت اطلاعات میخاد ازت بعد هک میشی من یه بار الکی الکی هک شد دومیل کارتم رف

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

بشین تا به حسابت پول بیاد ..۱۶نفر دعوت کنی اون ۱۶نفر هر کدوم ۱۶نفر دیگه دعوت کنن کلاه برداری محضه

نگاه نوشته هر نفر ۱۲۰ تومن

من دونفر دعوت دادم پول اضافه شد  داخل خود ربات

شاید واقعیت بود خبب

نگاه نوشته هر نفر ۱۲۰ تومن من دونفر دعوت دادم پول اضافه شد داخل خود رباتشاید واقعیت بود خبب

نیست قربونش .اون پولم از حسابت به جور دیگه کش میرن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اوه مگ یک شماره کارت دادی یا همرو دادی

ببین برا دریافت پول یه فایل میده مشخصات میدی ارور میده همون لحظه ثبت میشه کارتت ک هک بشع

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

نگاه نوشته هر نفر ۱۲۰ تومن من دونفر دعوت دادم پول اضافه شد داخل خود رباتشاید واقعیت بود خبب

میشع تهش پولی نمیدن

مشخصات چی دادی

شماره کارت و شماره تلفن