2777
2789

من میخوام از خانواده ام جدا بشم و یه خونه بگیرم تقریبا هم نصف حقوقم میره سر اجاره رهن هم که باید به سختی جور کنم چون واقعا شرایط خونه سخت برام

کسی تجربه ایی داره از مزایا و معایبش بگه 

در ضمن فعلا نمیخوام ازدواج کنم بیشتر میخوام به درسم و ادامه تحصیلم برسم و پیشرفت کنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و خاهرم خونه مجردی داریم با نیم ساعت فاصله از مادرم .....از پس اجاره ب میای؟؟؟ ما ۱۰ تومن میدی ...

نصف حقوقم میره دیگه ولی خب مجبورم 

پول پیش رو چطور جور کردید؟ وسایل خونه رو چطور؟ تعریف میکنی برام چطور اوکی کردید کارا رو اگه دوست داشتی 

چون منم از تجاربتون استفاده کنم بتونم یه حرکتی بزنم 

اگه میتونی تحمل کنبیشتر وقتتو بیرون بگذرون نبینیشونباشگاه سرکار کتابخونه دانشگاه میرسی فقط برای شام ...

آخه پس اندازه چی حقوقم رو که میگیره یه وسیله ضروری میخوام بخرم باید برم بگم انگار میخواد از گول خودم به فقیر کمک کنه هی میگه ندارم ندارم 

خوش بحالت

بهترین کارو میکنی

من که اسیرم

تا ساعت کارم کار دارن

کم کم هم میگن دیگه نرو سر  کار

تو میانسالی باید گوش به فرمانشون باشم.

اجازه مستقل شدن هم ندارم 

شما خوب استفاده کن از این موقعیت

نصف حقوقم میره دیگه ولی خب مجبورم پول پیش رو چطور جور کردید؟ وسایل خونه رو چطور؟ تعریف میکنی برام چط ...

کمکم  جم کردیم سال اول ۲۰۰ داده بودیم هرسال بیشتر شده 

وسایل خونه هم یسری از خونه بردیم یسری دست دو خریدیم ولی الان هنه جی داریم مبل و یخچال نو گرفتیم و یه فرش ماشینی اتاق خابم  تخت گذاشتیم فقط خونه پارکته فرش نمیخواد...

من مستقل زندگی میکنم و حقوقم هم زیاده ولی خیلی سخته به خصوص که هر سال کلی روی رهن و اجاره میاد پیدا ...

آره عزیزم چون تنهام میسنجم در کل می بینم سخته به خصوص تو این شهرستانا کافیه بفهمن دختر جوون ازدواج نکرده تنهاست و حمایتی نداره