2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یاد زمان کرونا افتادم با دوست عزیزم همش تلفنی چت میکردبم  زنگ میزدیم باردار بود مادر شوهرش کرونا از نوع انگلیسیش گرفت خودشو‌پدر شوهرش که فوت شد هیچ دوستمو بچشم فوت شدن 🥲🥲🥲

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

جاهای دیگه هست شهربازی سینما کتابخونهکافه رستوراندوستان همکلاسی ها

ما تو روستایم ولی چندسال هم تهران زندگی کردم،،اینجور وقتا که دیگه صبرم لبریز میشه دوست دارم یه فامیل باشه بشینم باهاش حرف بزنم

یعنی از تنهایی دارم گریه میکنم

همه همینیم

الان من از کی نرفتم خونه مادر یک ماهه ببین ی زنگ میزنه فلانی چیکار میکنی نیستی نمیای دلم برات تنگ شده

بعد برای بقیه چی را به راه خانوادش زنگ میزنن کجایی میان دنبالش میبرن خونش میان کمکش میکنن

وای چ بد،،روحشون شاد

ممنون عزیزم بدترین دردش این بود نتونستم ببینمش بعد خاکسپاریشم نزاشتن هیچکسو غریبانه شوهرش تنها با مامورین بیمارستان خاکش کردن

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

یعنی از تنهایی دارم گریه میکنم

برا خودت برنامه بچین شاد کن اگه همسرت همراهی می‌کنه من متاسفانه اصلا همراهی نمیکنه هرچی بگم میگه نه دارم به افسردگی میرسم

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=61xnkg