این پسره همکارم بود. اوایل دو بار منو دیده بود خودمو کشته بود که بیاد جلو. آبرو شرف برامون نذاشت رفت به همه همکارا گفت. اوایل آدم حسابش نکردم هی زنگ میزد هی تو خیابون دنبالم راه میرفت پیام میداد.من اول پسش زدم چون از یه رابطه سمی بیرون اومده بودم و واقعا نیاز به پناه داشتم یکی که پیشش از سمی بودن اون شخص بگم حتی اگه هیولا باشه فقط محبت کنه. ولی یارو ول کن نبود اعتماد به نفسش خدا بود نه خونه داشت نه ماشین و قصدنداشت بگیره درسته خونواده منم هیچی نداشتن ولی خودم از نظر ظاهر از نظر فرهنگ و حتی مالی و تحصیلات از پسره بهتر بودم.یادمه هی رد میکردم یه روز بارونی قرار تو کافه گذاشت که اره من رفتم خواستگاری دخترای دیگه ولی تو نشدی.یه مدت انقد پاپیچ شد میرفتم دکتر میومد میرفتم ازمایشگاه میومد که وابستش شدم بعد دیدم مشکل مالی پیدا کرد هشتاد تومن پس اندازمو بش دادم و مثل سگ پشیمونم بعدش گفتم بیا جلو گفت به درد هم نمیخوریم تو لولت بالاست و جدا میشیم. یهویی نه ولی کم کم از اون همه وابستگی دل کندم بلاک کردم الان دو ماهه ازش بیخبرم خودشم زنگ میزنه ولی جواب نمیدم حالم ازش بهم میخوره چون حتی اونموقع منو نمیفهمید مثلا میگفت تو رد میکنی دخترا از خداشونه ازدواج کنن یا شیش ماه بعد اقدام میکنیم برا بچه داری و اصلا هرچیزیوبه رابطه ربط میداد.مثلا مثلا خیلی بی منظور حرف میزنم میگم فلان چیز میگه کدوم چیز کلااااا اخلاقش همینه.الان میخام پولمو بگیرم ولی نمیخوام از بلاک دربیارم یا پیام بدم و زنگبزنه یا هرچیزی.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
یه انگشتر شبیه حلقه دارم یعنی خودم فک میکنم شبیه حلقه ست گفتم اونو دستم کنم و برم محل کارش بگم مشکلی برام پیش اومده و پولمو بریزه وگرنه پشت تلفن و تماس و پیام ارتباط دوباره نه
یه انگشتر شبیه حلقه دارم یعنی خودم فک میکنم شبیه حلقه ست گفتم اونو دستم کنم و برم محل کارش بگم مشکلی ...
خب حلقه برای چی دیگه
یه وقت لج میکنه پول رو نمیده
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀