2777
2789
منم راهنمایی میکنی عزیزم

جانم بتونم حتما

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حالم خوب نیست خیلی روم فشاره،سرما خوردم،پریودشدم ودلیل اصلی یه خواستگار هست تا حالا ازدواج نکرده ...

چن سالته

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

۳۵ سالمه عزیزم

تقریبا هم سنیم گل ،چون پریودی بیشتر حالت گرفته شده از این موقعیت اینو یادت باشه اول،چهار سال جدا شدی و فک میکنی از لحاظ روحی امادگی ادم جدید داری

تقریبا هم سنیم گل ،چون پریودی بیشتر حالت گرفته شده از این موقعیت اینو یادت باشه اول،چهار سال جدا شدی ...

من نمیخوام به زندگی محدود فکر کنم،،حس میکنم هعی

درگیر نباشیم و رها بهتر جذب میشه موقعیتها،،درسته

حق میدم خانواده استرس دارن،،میگن موقعیت و سنت

خواستگار شاید بهتر نیاد

نه الان آماده ام،تا الان خداییش نه ولی الان دلم میخوادولی این آدم دلم نیست ،به دلم ننشست،،آدم خوبی ب ...

تاپیکا خودت قفل بودن،با این ادم حرف زدی،ببین تو سن ما معیارا فرق میکنه،ی وقتا طرف ظاهرا خیییلی تاپ و خوبه ولی ما بهش حس خوبی نداریم از اون ورم میگیم نکنه باهاش ازدواج کنم ولی اون حس نباشه اصلا،باهاش حرف زدی ؟؟

تاپیکا خودت قفل بودن،با این ادم حرف زدی،ببین تو سن ما معیارا فرق میکنه،ی وقتا طرف ظاهرا خیییلی تاپ و ...

دقیقا میترسم تو زندگی اون حس نباشه،،،ولی انگار حرف

خانواده اینه ،که نمیشه به حس فقط اکتفا کرد،،نمیدونم

واقعا چی درسته چی غلط

اره ح ف زدم،،پیام هم دادیم،،قراره دوباره از نزدیک تنهایی ببینیم

ببین حالات روحی خودت،بلاتکلیفیت،زخمات،تجربه هات همش موثرن،اگر طبق تجربم بخوام بگمت خییییلی بهتره باهاش بحرفی،وقت بگذرونی،بیرون بری،وقت بدی بهش ولیییییییی ب دور از حس اجبار و استرس و فشار خونوادت،قرار نیس ب زور بری سر سفره عقد،یهو بین این رفت و امدا شاید چیزی گفت،رفتاری کرد دلت لرزید یا ن بدتر حست بد شد و این دفعه تصمیم گیریت راحت تره،پس زمان بده و بیشتر وقت بگذرون،ترجیحا  چت ن،تلفنی حرف بزنین و بیرون برین بهتره

دقیقا میترسم تو زندگی اون حس نباشه،،،ولی انگار حرفخانواده اینه ،که نمیشه به حس فقط اکتفا کرد،،نمیدون ...

کااااملا درکت میکنم داشتم تجربه شو،بیخیال حرف خونواده بشی بهتره برات ،ب حس خودت توجه کن ولی با درنظر گرفتن همه جوانب یعنی زمان دادن البته با ارامش روان ن با نگرانی و...

ببین حالات روحی خودت،بلاتکلیفیت،زخمات،تجربه هات همش موثرن،اگر طبق تجربم بخوام بگمت خییییلی بهتره باه ...

درسته ،ولی خانواده یه جورین که یه بار رفتم بیرون

میگن ایرادی نگ فتی ،حالا جواب بده،اینکه مدت زیاد

بیرون بریم و اینا  ،،میدونم تحمل نمیکنن،،واسه همین

میخوام دیدمش اگه به دلم ننشست نه بگم،،بدبختی

میگن علت بگو این که دلم نیست نشد حرف،موقعیتتو ببین

درسته ،ولی خانواده یه جورین که یه بار رفتم بیرونمیگن ایرادی نگ فتی ،حالا جواب بده،اینکه مدت زیادبیرو ...

ببین ما تو سنی هستیم ک باااااید الویتمون خودمون باشیم،پدرمادر تا ابد نیستن بدبخت بشیم بدتر اذیت میشن پس پافشاری کن سلیطه شو حتی بگو نیاز ب اشنایی بیشتر دارم،وقت بذارین جفتتون تلفنی بیشتر حرف بزننی بشین چیزایی ک مدنظرت بنویس برات مهمه ازش بپرس لاب لای این سوال و جوابا دل قرص تر میشی