مرگ در قاموس ماه از بی وفایی بهتر است. در قفس با دوست مردن از رهایی بهتر است. عشق فرهاد دنیا را گرفت ای پادشاه. دل به دست آوردن. به خدا که دل به دست آوردن از کشور گشایی بهتر است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرگ در قاموس ماه از بی وفایی بهتر است. در قفس با دوست مردن از رهایی بهتر است. عشق فرهاد دنیا را گرفت ای پادشاه. دل به دست آوردن. به خدا که دل به دست آوردن از کشور گشایی بهتر است
نه من وسواس فکری دارم . و این ک کلا خانوادا ناارومی داشتم سریع تو روابط عصببی میشم از نظر مالی و قیا ...
تو به کسی نیاز داری که بهت آرامش بده یه آدم آروم میخوای
در چه حد وسواس فکری داری
پدر مادرم ارزش پرستاری دارن ک با هر رفتاری ب پام موندن یا زنی ک با ی پخ میره؟
در چه حده اخلاق و وسواست
تو به کسی نیاز داری که بهت آرامش بده یه آدم آروم میخوای در چه حد وسواس فکری داری
وسواس فکری حسی . خودمم تعجب میکنن در قران اومده برای هر گسی ی جفت افریدیم درسته من کلکسیون مشکلات روحیم عصبیم اما دل دارم حق اینو ندارم یکی از من خوشش بیاد؟