2777
2789
عنوان

بچها دارم ی گندی میزنم🗣️بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 46 پست
ن ن این اکسم نیست😂رفیقمه (پسره)

منم همینطور 🙂😂ولی حقیقتا بهش چشم دارم🥹😂

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس تو دوست خوب منیحالا این گندی که زدی خوبهمن یه کارایی کردم بگم باور نمیکنیی

هعی خواهر گفتم راحت میشم اینجوری از مغزم درمیاد وقتی ببینی پوپویی شدم😂

وای اگ یک درصد جواب داد تاپیک میزنم

منم همینطور 🙂😂ولی حقیقتا بهش چشم دارم🥹😂

منم منم😭😂

حرف میزنین باهم؟ من ک دعوا کردم و اینا خودم شروع کردم ولی خیلی بزرگ شد دعوامون دیگ زدم بلاکش کردم 

منم منم😭😂حرف میزنین باهم؟ من ک دعوا کردم و اینا خودم شروع کردم ولی خیلی بزرگ شد دعوامون دیگ زدم بل ...

درخواست بدم صحبت کنیم؟

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

پیامم ندادی منتظرت بودم فرد مورد نظرم جوابمو داد😂😭

وایسا اومدمممم