2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا مردا تو پول دادن به زنشون اذیت میکنن و کم میزارن

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول اینطوری بود؟اوایلش خیلی درخواست میکردین؟

نه اصلا نیازی نبود بگم خودش همیشه دستمو پر نگه می‌داشت همیشه براش مهم بود من پیش کسی کم نیارم

مامان یه گل پسر کوچولوی پرانرژی  ❤️
بابای من قبلا خیلی دست و دلباز بود مامانم خسیس بودالان مامانم خوب شده بابام خیلی خسیس شده اصلا دلش ن ...

برای منم همش میگه کار نیست کار نیست

از اول اینطوری بود؟اوایلش خیلی درخواست میکردین؟

بله کلا لارجه

نه من از اول زندگی خیلی ولخرج نبودم و هنوزم نیستم ولی  هرچی بگم برام میریزه ومن خرج خودم و بچه ها میکنم ولی سعی میکنم ولخرجی نکنم یعنی چیزهای بدرد نخور نگیرم 

بابای منم همش میگه پول ندارم پول ندارم داشته باشه هم میگه ندارم انقدر دروغ میگه خیر و برکت از زندگیم ...

برای منم دروغ میگه واقعا زندگی کردن با این مردا عذابه تو تو انتخاب همسرت دقت کن البته اگه مجردی

برای منم دروغ میگه واقعا زندگی کردن با این مردا عذابه تو تو انتخاب همسرت دقت کن البته اگه مجردی

ان شا الله که خدا به راه راست هدایت کنه این جور آدمارو کسایی که تو خرج کردن برای زن و بچشون آسون میگیرن خدام تو حساب رسی اعمالشون آسون میگیره براشون. 

اره من مجردم 

این جدی تر از خرج نکردنشه بامشاور خوب مشورت کن اینکاراشو کمتر کنی

در واقع خسته شدم دیگه پیگیر رفیق و مشروبش نیستم چون سر این قضیه خیلی آسیب دیدم خودش میگه کم کرده منم میگم باشه و تمام ....

ان شا الله که خدا به راه راست هدایت کنه این جور آدمارو کسایی که تو خرج کردن برای زن و بچشون آسون میگ ...

ایشالله با یه مرد ازدواج کنی که واقعا مرد باشه و تو رفاه و آسایش باشی❤️