2777
2789
عنوان

بیاین جدی بگین از سن چند سالگی خواستگار داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 71 پست
من ۱۷ سالگی یه خواستگار داشتم از دور بود دهنش حالمو بهم میزد🫩

دور بود یعنی چی ؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

پونزده سالگی با مامانم صحبت کردن گفتن اگه عروس میکنید بیایم مامانم گفت بچه هست از هجده سالگی پای خواستگار باز شد 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین خاستگارم تو ۱۴ سالگی بود میرفتم خونه دوستم پسر همسایشون منو دیده بود خوشش اومده بود با اختلاف ۱۰ سال بزرگ تر دیگه مادر دوستم به مادرم گفت و مادرم گفت نه  ولی خب خاستگار درست حسابی ۲۱ ۲۲ سال خیلی زیاد بود تا سن ۲۴ سالگی که ازدواج کردم البته بگم من ازدواج سنتی نکردم دوست نداشتم

در گنگ ترین حالت زندگیمم

از ۱۲سالگی

یکیشون داشت برا مهندسی میخوند

یکیشون برا پرستاری

یکیشونم ضایعاتی شد

یکیشونم مغازه فروش لوازم ارایشی زد

یکیشونم تو بیمارستان بخیه اینا میزنه

یکیشون رفیق داداشم بود نمیدونم چی ب سرش اومد

شاید بگی چرا این اولیا یادم مونده

برااین ک همشون جز اخری پسرای دوتا از همسایه هامون بودن

هربار واسه یکی از پسراشون ب مامانم پیشنهاد  میدادن😐

خیلی این رفتارشوت عجیب بود خیلی 

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

من کلاس نهم دوتا کمتر از یک ماه داشتم 😂

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.