2777
2789
عنوان

فکت های دارک

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 93 پست
ی فکت دیگه تمام مواد خوراکی سم هستن ولی زمانی مرگ آسا میشن که از حد مجازشون بیشتر مصرف بشهداخل پزشکی ...

دقیقاا
هرچیزی زیادش سمه

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه‌جالب حالا منم خوشگل نیستم😂مشکل و بحث ک زیاده همینجوری الکی بینمون دعوا و بحث میشه حالا نمیدونم ب ...

شاید عاشقت شدن
وقتی همسرت نزدیکت میشه اتفاقایی نمیوفته که دور شه ازت یا ..؟
نمیدونم ولی بپرس بنظرم از یکی

۱۰ سال شکنجه توی زیرزمین؛ کشف جهنم خونگی توی آمریکا!تو ایالت کنتاکی آمریکا پلیس یه صحنه‌ی وحشتناک رو ...

چقد ادما میتونن ترسناک باشن و بی رحم
یاد اون اتفاق برا بازیگر چینی افتادم که با نامردی کشتنش

چه باحال میرم میبینمش حتما

دیدنش ارزش داره

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

من الان پیامتونو خوندم...من عروس یک ساله بودم و شوهرم یهویی گفت دوستت ندارم و نمی خوامت و بهتر از تو ...

شاید جن عاشق داشتی
طلاق گرفتی؟ بعدش مردی تونست نزدیکت شه؟ من شنیدم اگه اینجوری شه زندگی ادمو نابود میکنن

شاید عاشقت شدنوقتی همسرت نزدیکت میشه اتفاقایی نمیوفته که دور شه ازت یا ..؟نمیدونم ولی بپرس بنظرم از ...

اینم شانس من😂ادم نبود عاشقم بشه ک جن عاشقم شد

چرا میگم ک‌کلا الکی الکی بحثمون میشه

الکی ازم دور میشه

عقد ک بودیم‌میگف نمیدونمم‌چمه بعضی وقتا انگار ازم بدت میاد

🖤💔🙂
اینم شانس من😂ادم نبود عاشقم بشه ک جن عاشقم شدچرا میگم ک‌کلا الکی الکی بحثمون میشهالکی ازم دور میشهع ...

من مریض شدم برام پیش اومد یهو مریض شدم خود بخود جوری که هرچی دکتر میرفتم میگفتن ازمایشا ام ار ای سیتی اسکن همه چی سالمه مشکلی نداری ولی من همش درد داشتم حالم بد بود..
یه ملا که ایرانی نبود اومد خونمون گفت یه زنِ اذیتت میکنه بعد ها فهمیدم جن عاشق بوده ولی برام عجیبش این بود که زن بود : //
بنظرم توهم اگه کسی که واقعا بلد باشه نه هدفش صرفا پول باشه اگه تونستی پیدا  کنی برو پیشش
برا من رو اب و سرکه یسری چیزا خوند گفت هروقت تشنه شدم ابو که با سرکه قاطی شده بخورم تا 21 روز نه گوشت نه مرغ نه حبوبات و کلی چیزا دیگه رو نخورم
و من از همون روز وضعیتم روز به روز بهتر شد و حالم خوبتر شد

شاید جن عاشق داشتیطلاق گرفتی؟ بعدش مردی تونست نزدیکت شه؟ من شنیدم اگه اینجوری شه زندگی ادمو نابود می ...

نمی دونم ...

جدا شدم بله 

کسی نزدیکم نمیشه خواستگارم ندارم

درخواست ندید ... درخواست ندید ... درخواست ندید ...ممنونم که رعایت می کنید و در خواست نمیدید 😮‍💨

من مریض شدم برام پیش اومد یهو مریض شدم خود بخود جوری که هرچی دکتر میرفتم میگفتن ازمایشا ام ار ای سیت ...

خداروشکر ک الان حالت خوبه عزیزم ولی من متاسفانه کسیو نمیشناسم ک برم پیشش

جنه فک کنم ل.ز.ل.ی.ن بوده😂قدرت خدا

من باردار شدم خیلی میترسیدم هرشب تو خواب جیغ میزدم میپریدم اخرشم بچم مرد تو شکمم بهم گفتن از همون ترسیدن بوده

🖤💔🙂
نمی دونم ...جدا شدم بله کسی نزدیکم نمیشه خواستگارم ندارم

اگه یه ادم معتبر میشناسی برو پیشش
کامنت یکی مونده به اخرمو ببین عزیزم

اگه یه ادم معتبر میشناسی برو پیششکامنت یکی مونده به اخرمو ببین عزیزم

نمیشناسم آدم معتبر بازم ممنون از راهنماییت گلم 

درخواست ندید ... درخواست ندید ... درخواست ندید ...ممنونم که رعایت می کنید و در خواست نمیدید 😮‍💨

حتما میبینمش مرسی عزیزم از به اشتراک گذاشتن چیزایی که میدونستی

خواهش

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌