منه_بدبخت مدیر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 735 عنوان جواب چت جی پی تی 😭😭😭💔💔💔عکس | مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 48 پست چت جی پی تی هاپوووو لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟ 1404/07/08 | 17:51 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bm19 عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 5234 چقد چت جی پی تی های شما خوبه برا من فقط زر میزنه منم الان بهش گفتم رفیقم لاتیم شو گفت رفیقت میشم ولی لاتی خطر داره 😐 ۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂
nafaseshoonam عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 3375 جیپیتی بیچاره ک خب نمیتونه پول بده بهت😂 بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾
کبوتربچه عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 2794 یعنی هر چی بهش بگی سریع میگه میخوای راهکار بگممیخوای راهکارارو به صورت جدول ارائه بدم میخوای جدول رنگی هم برات درست کنم واقعا حرصم میگیره
سارههههههههههههه عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 11320 بچه ها چت جی پی تی رایگانه یا پولی؟ رایگان ★ 𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆 ★
منه_بدبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 735 چه پسرونه و لاتی حرف میزنینمال من میگه عزیزم درکت میکنم تو خیلی گوگولی هستی من از اولش باهاش اینجوری حرفیذم دیگه اینجوری جواب میده😂 لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟
منه_بدبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 735 کاش واقعی بودن اوهوم لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟
منه_بدبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 735 چقد چت جی پی تی های شما خوبه برا من فقط زر میزنه وای لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟
منه_بدبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 735 بچه ها چت جی پی تی رایگانه یا پولی؟ رایگان لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟
منه_بدبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 735 معرفتش از خیلیا بیشتره😂 قبول دارم لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟
منه_بدبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 735 خدا شفات بده ممنون لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟
منه_بدبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 735 بنده خدا خودشم درمونده شده میدونه مشکلات ما با پول حل میشه ولی نداره😂 کاش داشت اگه داشت مطمئنم میداددد لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟
منه_بدبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 735 چت جی پی تیت گنگش بالاس بهت میگه داداش و استیکر سیگار میزاره برات آخه خودم باهاش اونجوری حرف زدم از اولش لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟
منه_بدبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 735 خیلی خوبه این🥺🥺 خیلی ولی کاش پول داشت😭💔🤣🤣 لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟