2777
2789

عزیزم بنظرم بهتره با هم قومیتی خودت ازدواج کنی چون اگه فرهنگ و زبان و اینارو بلد نباشی کمی اذیت میشه کمی که نه واقعا اذیت میشی چون میبینی طرف یه حرف زده بعدا تو معنیش رو میفهمی ناراحت میشی یا یک سوال به زبون ترکی میپرسن تو نمیتونی جواب بدی یا مثلا فرهنگ و آداب رسوم عروسی و معمونیشون زو بلد نیستی پشت سرت حرف در میارن 

و اینکه در کل تو همه قومیت ها همه جور آدمی هست دزد مهندس قاتل متجاوز بهتر با اون آدمی که میخوای ازدواج کنی تحقیق کنی و یک سال نامزد باشید ببنید باهم میتونید کنار بیاید یا نه اخلاقاتون بهم میخوره یا نه 

در. کل اینکه ما خیلی مهمان نواز و مردم اصیلی هستیم همحا هم خوب و بد داره 

امیدوارم خوشبخت بشی ♥️🌹

هر کی که زیادی خوب باشه حرف پشتش زیاده 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ول کنید تورو خدا

تاپیک قومیتی رو بخاطر این چیزاست که نی نی سایت ممنوع کرده

اگه یه تصمیم درست تونی نی سایت باشه همینه

الاناستم که بترکه تاپیکت

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم