2777
2789

راستش من خودمو بی طرف گرفتم چون واقعا ب من مربوط نیست مامانم مخالفمه هرچی باشه قبل از ما خانواده پدریمو میشناخته مثل اینکه با داداشم در ارتباطه و بهش گفته بیا خواستگاریم قبلا بحث من میشده که پسرای فامیل یکی بیاد با من ازدواج کنه مادربزرگم مخالفت میکرده و رسما میگفته ب دردتون نمیخوره درصورتی که هیچ مشکلی نداشتم نه زشتم نه اخلاقم بده خلاصه مشکل از من نبوده انگار از سر بدجنسی اینکارو میکرده حالا چی شده نوه دختریش ب درد داداش من میخوره رو درک نمیکنم 🤷‍♀️

حس میکنم اینا همه کار خداس تاالان مادرش خواهرشوهر مادر من بوده خون ب دلش میکردن الان قراره من خواهرشوهر دخترش بشم بااینکه اصلا دلم نمیخواد خواهرشوهر بدی باشم انگار خدا خودش برنامه چیده 🤦🏼‍♀️

با این افکار شما همون بهتر ازدواج نکنن 

ظاهراً بی طرفی ولی امان از دلت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه رو حرف عروس میشه حساب کرد نه خانواده شوهر 

اکثرا از هم بدشون میاد 

پس دخالت نکن 

البته بی طرفم نیستی

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

برنامه نیست. خودتون از این رابطه های سمی بکشین بیرون. 

داداشت الان به حرف تو و مادرت نیست فکر کردی بعد ازدواج زنش ول می کنه و می چسبه به شما؟ 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

پس میگن هردستی بدی از همون دست پس میگیری دقیقا کار کیه اگه کار خدا نیست؟

چی میگی 

انگار این طرف دنیا بوده دختره و داداشت اونور دنیا که تعجب کردی خدا چیده 

ویر طبیعیه دخترعمه و پسر دایی که رفت و آمد دارن همو بخوان 

مگه کلید اسراره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.