2777
2789

دکتر مجدد برای من چکاپ کامل نوشت قند ناشتا و دوساعته هم بود که ۲ و خرده ای میشد بیمه حساب کرد من پرداختی انجام ندادم.. تکمیلی و تامین باهم

اخه تو هفته من معمولا تست تحمل گلوکز میگیرن ولی دکتر برام ننوشت فکر کنم چون قبلا قندم لب مرز بود دید نیازی نیست 😆

دکتر مجدد برای من چکاپ کامل نوشت قند ناشتا و دوساعته هم بود که ۲ و خرده ای میشد بیمه حساب کرد من پرد ...

چ همه شده 

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بهداشت بنویسه کمتر دربیاد یا ازمایشگاه دولتی

ممنون گلم دکترم گفت برو آزمایشگاه 

و خصوصی هم هست آزمایش خون غربالگری اول رقتم۳۷۰۰ دراومد 

ممنون گلم دکترم گفت برو آزمایشگاه و خصوصی هم هست آزمایش خون غربالگری اول رقتم۳۷۰۰ دراومد

بعضیاشون با ازمایشگاهی که معرفی میکنن زد و بند دارن اصطلاح دیگه یادم نیومد 😂 دولتی برو چرا باید انقدر هزینه کنی 

بعضیاشون با ازمایشگاهی که معرفی میکنن زد و بند دارن اصطلاح دیگه یادم نیومد 😂 دولتی برو چرا باید انق ...

اره قرداد دارم ببینم زیاد در میاد میرم جای دیگه

ان شاءالله نرمال باشه که با خیال راحت خوراکیای خوشمزه بخوری .. من که مجبور به رعایت هستم

قربونت برم مرسی عزیزم 

چ‌خوب برای من سونو۱۴۰۰آزمایش ۳۷۰۰

غربالگری اولت اگر نرماله دومیو نده .. من فقط سونو انومالی دادم دفعه دومی 

یه خبر هم اومده که میفرستم

برخلاف ادعای کذب این یادداشت درباره افزایش ۲.۵ برابری تولد نوزادان داون، گزارشی که مرجع رسمی مربوط به ثبت سلامت موالید، یعنی وزارت بهداشت، در سال ۱۴۰۳ اعلام کرده، اینه:
پس از اجرای قانون جوانی جمعیت، ۲۰۰ هزار مورد از غربالگری های ناهنجاری های جنینی کاهش یافته است اما هیچ گونه افزایش ناهنجاری جنین نداشته ایم.
جالبه نه؟! 🙃
یعنی ده‌ها هزار مادر باردارِ عمدتاً جوان و بدون سابقه خانوادگی بیماری، آزمایش های پر استرس و بی مورد غربالگری بارداری رو انجام ندادن و هزینه هنگفتی هم از جیب ندادن و در عین حال، فرزندان سالمی هم به دنیا آوردن!