تولددیگر97 مدیر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 10808 عنوان حس ششمی هست | مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 100 پست شوهرم به جز من به کس دیکه ای فکر میکنه یا در ارتباطه؟حس خوبی ندارم بهش من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم... 1404/07/08 | 16:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23246 درمورد سوال اولت بامسعولیتی مهربونی عجولی میانگراییدو مهاجرتتم اگه معدلت بالا باشه و مدرک زبان داشته ... درسته حالا به نظر شما میشه؟بچه دختر خالم چیه؟شخصیت همسرایندم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
hamsarammmmmmm عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 938 چند سالته عزیزم ؟ مردم زیاد حرف میزنن گوش نکن من متولد ۸۱ عزیزم
خانوم_طاهره عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 1045 به نظرم اون فردی که دیر پیام میده یا نمیده اصلا حسی به شما نداره یا دوست نداره باهاتون باشه بیخیالش ... کی بهم پیام میده یا زنگ میزنه؟کی دیدار داریم ؟ 🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑🏫 🌾
12345678901249 عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 315 درسته حالا به نظر شما میشه؟بچه دختر خالم چیه؟شخصیت همسرایندم؟ اگه منظورت مهاجرته که گفتم معدلت بالا باشه مدرک داشته باشی میشه بچه دختر خالت دختره و اینکه همسر ایندتون به شخصیت خود شما بستگی داره
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23246 اگه منظورت مهاجرته که گفتم معدلت بالا باشه مدرک داشته باشی میشه بچه دختر خالت دختره و اینکه همسر این ... بله گفتین بله درسته شخصیت خود من یعنی چی؟😣میشه هرچی حس میکنید ازش بگین؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
12345678901249 عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 315 من متولد ۸۱ عزیزم خیلی جوونی که حتما بچه دار میشی عزیزم ولی فکر نمیکنی یکم برات زوده
دوراتو عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 3727 خیلی جوونی که حتما بچه دار میشی عزیزم ولی فکر نمیکنی یکم برات زوده بنظرت دوباره میبینمش؟ کی؟
12345678901249 عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 315 بله گفتین بله درسته شخصیت خود من یعنی چی؟😣میشه هرچی حس میکنید ازش بگین؟ ادم کاری هستش یذره اخلاقش تنده که اونم باهش حرف بزنی بهش محبت کنی خوب میشه مسئولیت پذیره مثل شما و دوستون داره وضعیت مالیشم دستش به دهنش میرسه
hamsarammmmmmm عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 938 خیلی جوونی که حتما بچه دار میشی عزیزم ولی فکر نمیکنی یکم برات زوده از نظر سنی که فک میکنم مناسبه کیست تخمدان اینا دارم یکم فکرم مشغوله وضع مالیمون هم خوب نیست بیشتر بخاطر این میگم فعلا نه که یکم پول جم کنم و ببینم مشکلمون چی میشه ولی چون این جوری میگن ترسیدم دودل شدم
خانوم_طاهره عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 1045 ادم کاری هستش یذره اخلاقش تنده که اونم باهش حرف بزنی بهش محبت کنی خوب میشه مسئولیت پذیره مثل شما و د ... عزیزم میشه بگید کی ازش پیام یا زنگ دارم ؟یا کی دیدار داریم ؟ 🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑🏫 🌾
پروکاریوت عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 12745 به نظرم اون فردی که دیر پیام میده یا نمیده اصلا حسی به شما نداره یا دوست نداره باهاتون باشه بیخیالش ... باشه عزیزم ممنونم🤍میشه این سوالمم جواب بدین؟امسال انتخاب رشته کردم از پیرا ها چیزی قبول میشم؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23246 ادم کاری هستش یذره اخلاقش تنده که اونم باهش حرف بزنی بهش محبت کنی خوب میشه مسئولیت پذیره مثل شما و د ... میتونه در درجه اول مهربون و حامی باشه؟بعد مهاجرتم اشنا میشم یا قبلش؟اون عاشق تر میشه یا من؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
12345678901249 عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 315 از نظر سنی که فک میکنم مناسبه کیست تخمدان اینا دارم یکم فکرم مشغوله وضع مالیمون هم خوب نیست بیشتر بخ ... آهان کیست تخمدان و که باید سبک زندگیتو درست کنی و اینکه نگران نباش اگه بخوای باردار میشی