2777
2789

بجز این فرشینه ها چی میشه انداخت وسط اشپزخونه؟

این پرز دار ها فکر کنم خوب نباشن🤔

فرشینه خوبه🤔

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

فرش وسط اشپزخونه 😐

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تو اشپزخونتون چیزی نمیندازین؟؟

نه ما نمیندازیم البته بعضی ها دیدم میندازن اگه انداختی یه فرشینه کوچیک ظریف برای زیبایی بنداز طرحشم ساده باشه بهتره با کابینت هم جور در بیاد

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

نه ما نمیندازیم البته بعضی ها دیدم میندازن اگه انداختی یه فرشینه کوچیک ظریف برای زیبایی بنداز طرحشم ...

ممنون عزیزم. اره دقیقا دلم میخواد همینکارو کنم 

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

واقعا؟؟اخه من دلم میخواست یچیزی بندازم مثل این عکس

باید بزرگ باشه و اینکه اگه میز داری بنداز

هرچند ما ننداختیم فقط جلو ظرفشویی و گاز انداختیم نمیدونم بهشون چی میگن کوچیکه

باید بزرگ باشه و اینکه اگه میز داری بندازهرچند ما ننداختیم فقط جلو ظرفشویی و گاز انداختیم نمیدونم به ...

اره میز دارم واسه همین اصرار دارم که همینطور خالی خالی اشپزخونه اصلا صفا نداره😂 .مرسی بابت نظرت😘💕

مدل مراکشی هم بد نیست خوبه فقط ببین کدوم به اشپزخونه و میز صندلی و کابینت بیشتر میخوره 

مدل مراکشی هم بد نیست خوبه فقط ببین کدوم به اشپزخونه و میز صندلی و کابینت بیشتر میخوره

خیلی ممنون بابت عکسایی که فرستادی عزیزم چقد قشنگن مدل مراکشی هم اتفاقا خوشگله😍💕