2777
2789
عنوان

همسرم نفخ داره

184 بازدید | 16 پست
همسرم بخاطر داروهایی که مصرف میکنه خیلی باد معده داره. اوایل خجالت میکشید اما بعد از چند وقت دیگه راحت شده و خیلی پیش میاد که باد معدش رو جلوی من خالی میکنه. امروز از سر کار اومده بود و روی تخت دراز کشیده بود. پاهاش رو دراز کرده بود. رفتم جلوش و دیدم بین پاهاش دونه قرمز زده. داشتم به پوست پاش دست میزدم و نگاه به دونه های وسط پاهاش بود. یکدفعه همون لحظه ای که داشتم به دونه ها دست میزدم، باد معدش رو خالی کرد. این در حالی بود که گوشیش دستش بود و داشت با گوشیش ور میرفت. خیلی ناراحت شدم. خیلی حس کردم که کوچیک شدم و منو انقدر کوچیک و خوار و ذلیل میدونه که این کارو کرده و انقدر احترام برام قائل نیست که به خودش اجازه این کار داده.

همسرتون این کارو میکنه؟ تا حالا انجام داده؟

ی وقتا ناخواسته پیش میاد عمدی نبوده 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بنظرت چجوری بعضیا میتونن😐😂من میرفتم خونه دوستم اون راحت جلو من اینکارو میکرد من جای اون خجال ...

ما تو خانوادمون حکمش اعدام بود ....😂😂😂منم خجالت میکشم یکی دیگه میزنه