2777
2789
عنوان

شوهری که مایل است بقیه را بخنداند

247 بازدید | 31 پست

سلام دوستم این مورد رو باهام در میون گذاشت

خیلیم ناراحت بود

گفتم میزاری بزارم تو نی نی سایت نظر بقیه رو بخونی 

قبول کرد

راستش چون خودم نمیدونستم چی بگم این پیشنهاد رو دادم

نقل قول از خودش ( شوهرم بالای ۳۵ سال هست..از همون اولیل ازدواج فهمیدم خیلی تو جمع های خانواده خودش دوس‌داره جلب توجه کنه همیشه پیش بچه هاست مدام با خواهر زاده های ۱۰ و ۱۵ سال کوچیکترش که نوجون هستند وقت میگذرونه و مدام باهاشون شوخی و بازی میکنه..اصلا جدی نیست و گاهی دیگه حال بهم زن میشه..دلقک میشه که بقیه بخندد و این منو اذیت میکنه هیچ شخصیت و ابهتی برای خودش نمیزاره...چند بار برادارش تذکر دادند بسسه انقدر با بچه ها بازی میکنی...کلی محل زندگیش دوست و فامیل همسن داره ..همشون خیلی مردونه رفتار میکنند و انقدر خودشون رو سبک نمیکنند اما این فقط داره با نوجون و بچه ها وقت میگذرونه)

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بچه دوست داره دیگه از بزرگا خوشش نمیاد 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

به دوستت بگو دست بکار بشه .  شوهرش فکرکنم  دوست داره جلب توجه کنه تو جمع خصوصا بچه ها رو داشته باشه ،شما بگو با ادب و مودبانه اقا حرف زدن باهاشون همون بچه ها روت حساب باز میکنن یه احترام خاصی برات قائل میشن ولی اگه بری باهاشون شوخی و اینا جدیت نمیگیرن بزرگم بشن هر جا باشه فرار میکنن میگن این مرد لودهه

مدلشه دیگه دوست داره شوخی کنه

بگو جایی شوخی کنه که بقیه جنبه داشته باشن و مسخرش نکنند

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

بنظرت چی بگم یکم مثل دلداری بدم همدردی کنم با راهکاری بدم

راهکارو ک معمولا مشاور میدن مثلاخود من اگه بودم انقد طعنه وتشرمیزدم بش که یکم خجالت بکشه ولی این واسه همه نیس

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

ولا زیادم کارش بد نیست دل بچهارو شاد میکنه این کجاش بده البته زیاده روی هم نکنه به خاطر همسرش

خوب دیگه زیاده رویه که این ناراحته

از اینکه بچگانه رفتار میکنه

اخلاقش مردونه نیست

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

به دوستت بگو سخت نگیر هنوز کودک درونش فعاله یادم محمدرضا علیمردانی هم می‌گفت که رفتارش مثل شوهر دوستت هست دخترش از رفتار باباش خجالت می‌کشید دوستت شکر کنه که شوهرش برای خنداندن دیگران زنشو مسخره نمیکنه که دل دیگران شاد شه کاری که شوهرم میکرد تا مادرش خوشحال شه