2777
2789
عنوان

خانما ما از دست این مستاجر باید چه کار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 69 پست
ما سالها خونمونو البته پدرم اجاره دادن واسه همین واردم به این چیزا

بعضی مستاجرا اینقدر خوبن ادم ۵ سال خونه رو بهشون میده.گاهی میگه با نداریشون هم کنار میام و بهشون فشار نمیارم و اجاره هم عقب افتاد چیزی نمیشه.اما من وقتی دارم میبینم طرف پول داره و نمیده....بهش فشار میاد.

تازه میگم که اینقدرم یه پسر جوون داره همسایه ها ازش شاکین که همه میگن تو رو خدا یه سالش تموم شد عذرشو بخواید که کلافه شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه من میگه خونه زیر ۱ میلیارد رهن رو نباید داد دست مستاجرانقدر خسارت میزنه که پول کرایه ش خرج خسا ...

ای وای عجب سخت بوده مال شما.

خدا کنه این دیگه اینطوری سرمون نیاره

بعضی مستاجرا اینقدر خوبن ادم ۵ سال خونه رو بهشون میده.گاهی میگه با نداریشون هم کنار میام و بهشون فشا ...

ما هم شهرستان شیراز هستیم،۴ساله یه خونه نشستیم ،مستاجرای قبلی کلی اذیت میکردن،صاحبخونه الان انصاف نداره یه دفعه سه ملیون به کرایه اضافه کرده،بااینکه ۴ساله یه روز کرایه عقب نیفتاده،هبچ امکانات خاصی هم خونه ندارن حتی یه کمد دیواری ساده ،همه جور آدمی هست دیگه ،شما هم حق داری واقعا 

بعضی مستاجرا اینقدر خوبن ادم ۵ سال خونه رو بهشون میده.گاهی میگه با نداریشون هم کنار میام و بهشون فشا ...

درسته بعضی مال مردمو مال خودشون میدونن دمشون گرم بعضیام‌متاسفانه خسارت میزنن قابل جبران نیس

همون ماه اول که کرایه نداد کاش نمیزاشتین به ماه دوم بکشه باید انقدر پیله میشدین که بزنن با این حساب که شما میگی دارن و زورشون میاد

حالا میخاد ۱۸ میلیون از کجا بده؟ پسرشم که دیگه واویلا

شما اگه پول پیشت امادس میتونی همین کرایه ندادنشو بهانه کنی و عذرشو تا هوا سرد نشده بخای که هم اون زودتر جا پیدا کنه هم شمام به ارامش برسی

اره دیگه الان شده سه ماه.۴ ماه پول اب و برق و شارژ نداده سه ماه اجاره

چجوری روشون میشه مفت مفت بشینه

به نظرم اینا از اونایی هستن که میگن صاحاب از پول پیش برداره مام مفتو پونصد میشینیم. بیرونش کنین خیلی پرروعه

ما هم شهرستان شیراز هستیم،۴ساله یه خونه نشستیم ،مستاجرای قبلی کلی اذیت میکردن،صاحبخونه الان انصاف ند ...

اخی عزیزم.خدا کنه زودتر صاحب خونه بشید.

ینی سر خود خودش اجاره رو بالا برده؟؟

اخی عزیزم.خدا کنه زودتر صاحب خونه بشید.ینی سر خود خودش اجاره رو بالا برده؟؟

بیشتر تقصیر بنگاه هست اون هرچی گفت صاحب خونه گوش میده،من واقعا تعجب کردم یه دفعه سه ملیون کشید رو اجاره،بااینکه قبلاً از طرف مستأجر چقدر اذیت شده ،حتی همسایه ها هم کلی اذیت شدن چون صاحب خونه هستن خودشون میگن از وقتی شما آمدین ما راحت شدیم

درسته بعضی مال مردمو مال خودشون میدونن دمشون گرم بعضیام‌متاسفانه خسارت میزنن قابل جبران نیسهمون ماه ...

میشه اینطوری؟؟اخه بنگاهیه میگفت کاری از دستتون بر نمیاد.

اره خواهر همینه ما یه مدت یه شهر دیگه مجبور بودیم بریم حدودا ۴ ماه به سختی یه خونه گیرمون اومد .اینقدر چندش و کثیف بود.از راه دور اومده بودیم تو اوک شهر حتی به خودشون یه زحمت نداده بودن موکت ها رو جاروبرقی بزنن.ما به موقع پول پیش دادیم اجاره ها همه سر موقع.و...

هوا رو به گرمی بود کولرو زدیم فک کنم دو روز کولر به مشکل خورد.صاحب خونه هزینه درست کردن کولرو اخر از پیش ما کم کرد.اینقدر طرف حسابگر بود.در حالیکه اصلا تقصیر ما نبود اون کولر مستهلک و خراب بود افتاد گردن ما.بعضیا واقعا بی انصافن‌

روز اخری خونه رو کردم دسته گل و رفتم بدون ذره ای خرابی.هر چند دوتا بچه کوچیک داشتم.خانمش پیام داده بود ممنون خونه من رو مثل خونه خودتون نگهداری کردبو.اینقدر از دستشون دل پر بودم که حتی جواب پیامش رو ندادم

بیشتر تقصیر بنگاه هست اون هرچی گفت صاحب خونه گوش میده،من واقعا تعجب کردم یه دفعه سه ملیون کشید رو اج ...

پس طرف لیاقت شما رو نداره اصلا.ان شاالله برید جایی که در ارامش باشید