2777
2789
عنوان

بچها بیاین بزنین تو دهنم

101 بازدید | 12 پست

نمیدونم مقصر کی بوده 

ولی دعوا رو من شروع کردم و بلاکش کردم و ریمووش کردم از پیج هام

اون از اینکار خیلی بدش میاد(بلاک کردن)

و خب دیدم بعد بلاکی پیاممو سین زده و اینا 

ولی پیام نداد بهم میتونست مثلا ب شمارم پیام بده

(ولی میدونم  اخلاقش اینجوریه ک بلاکم کرده یعنی نمیخواد باهام حرف بزنه پس پیام نمیدم ) 

دارم دیوونه میشم اخه چتم زدم دو طرفه پاک کردم بعد اینکه سین زدش😑

الان چیکار کنم😭 بچها دلم میگ هی بهش پیام بدم خسته شدم😭هی میگ انبلاک کن پیام بده

اگ ندید چی اگ 💩ب هیکلم چی

اگ گفت نمیخواد دیگ باهام حرف بزنه چی

من دارم دیوونه میشم😐واقعی 

اما و اگر نداره 

دوسش داری بهش پیام بده 

باور کن ارزشش رو نداره ک زندگی رو ب کام هم زهر کنید 

کاش یکی این حرفارو ب من میزد تا گند نمیزدم به رابطه ی چهار سالم 

الان ک ندارمش میفهمم

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما و اگر نداره دوسش داری بهش پیام بده باور کن ارزشش رو نداره ک زندگی رو ب کام هم زهر کنید کاش یکی ا ...

دقیقا من خودم گند زدم

اگ سرد شده باشه نمیتونم تحمل کنم دق میکنم 😭

دوسش دارم خیلی ولی اگ اون نخواد چی 

یعنی از خداش باشه ک رفتم؟🥺

اگه میخوای یه عمر خودخوری کنی که چرا پیام ندادی ، یکبار تو پیشقدم شو برای آشتی. اگرم جوابتو نداد حداقل بعدها ناراحت نیستی که قدمی برنداشتی

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
اگه میخوای یه عمر خودخوری کنی که چرا پیام ندادی ، یکبار تو پیشقدم شو برای آشتی. اگرم جوابتو نداد حدا ...

اخه اخرین بار ک پیام دادم بهش ندیده بود چون ندیده بود من زدم بلاکش کردم و گفتم ب شعورم توهین کردی

ولی فک میکنم ان نشده بود تل

چون تا دید ریمووش کردم تو اینستا

اومد این ور سین زد 

حالا نمیدونم بنظرت پیام بدم یا ن؟ 

😭😭😭هیشکی نمیگ هیچی وایییییییی

خب این خیلی شخصیه توفقط اومدی همون فکری ک توی ذهنته وداره اذیتت میکنه رو گفتی ماهم ازهیچی خبرنداریم

صبرکن جفتوون اروم بشیدبعدببین کاردرست چیه

خب این خیلی شخصیه توفقط اومدی همون فکری ک توی ذهنته وداره اذیتت میکنه رو گفتی ماهم ازهیچی خبرنداریمص ...

چند روز شده نمیدونم دقیقا، سه روز شد فک کنم

خیلی طولانیه واس همین نمیگم ولی خب الان پیام بدم چی بگم !وقتی اخرین پیامم این بود ک تو ب شعورم توهین کردی

حیف حرفایی ک زدیم!

اگ دعواکردین تاحالا و اون پیش قدم شده تواین بارپیش قدم شو

هیچ دعوای اینجوریی نداشتیم اون همش ارومم میکرد میگفت اشکال نداره  همو بیشتر میشناسیم 

دعوامون کوچیک بوده همش

ولی اینبار اینجوری شد 

میگم اگ پیام بدم چی بگم؟ لطفا اینو بگو🥺بگم دلم تنگ شده برات؟