2777
2789
عنوان

بیایید ببینید فامیلم چی گفت😒💔

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 58 پست
حتی واسه ۳.۴ ماه؟ انقد وقتش با کارای دیگه پره نمیرسه اخه این کتابارو بخونه🙂

ولش خو‌ نمخواد. بعضیا اینجورین دیگه. حساسن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

اگه رفت و امد دارید کارشون زشت بوده حالا حداقل چندتاشون میتونست بهت بده

بخدا منت نباشه ولی یکی از اعضای فامیل شون ک مهمون اومده بود شهرستان کسی دعوت نکرده بود ما دعوت کردیم 

تازگیا مامانم اشتی کرده بود . بعد فقط این نیس که اخه 

حداقل یکی دو تا کتاب چی میشد مگه .. قرار نبود ک همشو بخونم یا تا همیشه :)

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نمیخواسته بده بهر دلییلییی

طلبکارید؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ولش خو‌ نمخواد. بعضیا اینجورین دیگه. حساسن

بخدا ی عده فقط تا ب ما میرسه دست شون تنگ میشه 

ولی بیخیال 🫠

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

بخدا منت نباشه ولی یکی از اعضای فامیل شون ک مهمون اومده بود شهرستان کسی دعوت نکرده بود ما دعوت کردیم ...

عزیزم ناراحت نشیا ولی منت نذارید

اعضای فامیلش چ ربطی ب خودش داره!!!!

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

مامانم واقعا عصبانی شد چن باره بازی درمیارن فقط این نیس😂😅

خب احتمالا چون همیشه به درخواستاشون جواب مثبت داده براش توقع ایجاد شده که الان عصبانیه، ولی اینو بدون کار اونا اشتباه نبوده شما هنوز اول راهی یاد بگیر که لطف زیاد از حد به هیچکس نکنی مهربونی خوبه ولی تا جایی که روی خواسته و آرامش خودت و خونوادت پا نذاری

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلش نمیخواد بده 

بالاترین دلیل همینه

چونه زدن نداره

اصلا گذاشته تو انبار 

ی کم توقعتو کم کن

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

خب نمیخواسته بده بهر دلییلیییطلبکارید؟

طلبکار نیستیم ولی الان فهمیدیم تو چ جایگاهی قرار دارن .

ما از هرلحاظ میدونیم تو چ شرایط خوبی زندگی میکنن ک محتاج اون کتابا نیستن . بحث کتاب نیس بحث احترام و ارزش دادنه/همه چی متقابله.

شما بخاطر اینکه خواسته وسیله‌ای که خودش اختیارشو داره بهت نده اینجوری ناراحتی؟

اول اینکه کتابای حقوق برای آزمون استخدامیش لازمن ، خیلیاش بعدا اصلا گیر نمیاد ، قیمت کتابم هرروز می‌ره بالا اصلا بحث پولشم نباشه بعضیا رو وسایلشون حساسن حالا چه یه مداد باشه چه کتاب

از اونطرفم مردم ما فرهنگ امانت داری ندارن ، یا میگیرن پس نمیدن یا گم و گورش میکنن

منم بودم نمیدادم

عزیزم ناراحت نشیا ولی منت نذاریداعضای فامیلش چ ربطی ب خودش داره!!!!

نهه خودشون بودن اشتباه  رسوندم بهت😅

چیز بدی نگفتن!!

منم رو کتاب هام حساسم. ترجیح میدم به کسی ندم!

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

طلبکار نیستیم ولی الان فهمیدیم تو چ جایگاهی قرار دارن .ما از هرلحاظ میدونیم تو چ شرایط خوبی زندگی می ...

مشخصه

🫥🫥

شما بخاطر اینکه خواسته وسیله‌ای که خودش اختیارشو داره بهت نده اینجوری ناراحتی؟اول اینکه کتابای حقوق ...

باشه عزیزم منم حرفی نمیزنم که فقط دیگه در اون حد ک لطف کنن لطف میکنیم ن بیشتر ن کمتر