2821
2789
عنوان

باردارا و ترسوها نیاین خانما کمکک

395 بازدید | 24 پست

من یه دختر خیلی جوونم 😭😭خیلی ام ترسوام این اتفاقا یعنی چی ،منم جای آبجی کوچیکترتون کمکم کند:))

۳ ساعته خوابیده بودم همش هی خوابا ترسناک و بد میدیدم که اذیت میشم و یه زن داره اذیتم میکنه 

و من شروع کردم به خوندن آیت الکرسی و اون زن اذیت شد و بعد سعی کرد بهم آسیب بزنه و دستم و یه چنگ انداخت 

بعد ک بیدار شدم خیلی ترسیده بودم قلبم داشت میترکید

گفتم ببینم جاش رو دستم هست یا نه که دیدم جاش بود همونجا ک خط انداخت ولی هی کمرنگ میشه،

مثل چی نرسیدم چیکار کنم دارم میلرزم

وقتی هوا روشن شد خوابم برد،صبحم نتونستم برم مدرسه از شدت خواب  آلودگی خستگی :)

اونوقت که بابام از سر کار اومد هی سرکوفت میزد و بهم فوش های بد میداد که چرا نرفتم:))نمی‌دونست علتشو

چیکار کنم خواهرا :))

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آدم وقتی می‌ترسه توهم بینایی، شنیداری میزنه

اون چیزی که رو دستت دیدی بخاطر ترس از کابوس بوده نه چیز دیگه

هیچ موجود ماورایی نمی‌تونه بهت چنگ بزنه. اصلا اگه جن نوک انگشتش بخوره بهت یه ماه میفتی گوشه بیمارستان، پس از هیچی نترس

فقط خواب دیدی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بروداخل وبلاگ دایی ابراهیم و توپست مرتبط سوال کن

سنگ حدید صینی و حرز امام جواد ع و حرز ابودجانه باید همراه خودت باشه

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

تو حالت وهم وخیال خودتو چنگ زدی

موجودات ماورایی مادی نیستن که بتونن کسیو چنگ بزنن!!

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز