2777
2789
عنوان

بافق یزد

2906 بازدید | 59 پست

دوستان بافقی سلام.ما هفته دیگه به خاطره کار همسرم عازم شهر شماییم و قراره اونجا زندگی کنیم.میخواستم بدونم چه کارهایی میشه اونجا انجام داد عایا کلاس هنری مهارتی هست جایی که ادم سرگرم بشه کلاس حسابداری کامپوتر؟کلاس زبان؟میتونم کار پیدا کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما اهل همون جا هستید یا مثل ما برا کار هستین؟ چه جور شهریه؟ چه جوری میشه سرگرم شد.من شوهرم شش میره ...

آره گلم ماله همینجا هستم .شهرش کوچیکه اما خب در کل بد نیست من خییلی دوسش دارم

میخوای تو خصوصی صحبت کنیم؟

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
ما هم بخاطر کارشوهرم اومدیم یزد نزدیک ی ساله بیشتر تو خونم بچمم کوچیکه..تصمیم دارم بزرگتر ک شد برم ب ...

شما هم بافق هستید؟

ما هم بخاطر کارشوهرم اومدیم یزد نزدیک ی ساله بیشتر تو خونم بچمم کوچیکه..تصمیم دارم بزرگتر ک شد برم ب ...

بازم خوبه بچه دارین سرگرمین.مادر شوهر منم میگه بچه بیار.ولی دست تنها شهر غریب خیلی سخته.خب خدا رو شکر باشگاه داره پس.استخر هم هست؟

بازم خوبه بچه دارین سرگرمین.مادر شوهر منم میگه بچه بیار.ولی دست تنها شهر غریب خیلی سخته.خب خدا رو شک ...

اره گلم باشگاه و استخر هست

آره گلم ماله همینجا هستم .شهرش کوچیکه اما خب در کل بد نیست من خییلی دوسش دارم میخوای تو خصوصی صحبت ...

چه جوری میرن تو خصوصی من بلد نیستم.

آموزشگاه هنری چیزی هست؟ دوست ندارم تو خونه وقتم هدر بره