2777
2789
عنوان

لرز ش دست دارمممممم

222 بازدید | 25 پست

دست راستم می‌لرزه از بالا تا پایین ۱۷ سالمه عد اینکه نمی‌تونم با خونواده بگم چون فحشم میدن چون هر دردی دارم هزار تا حرف در میاره خودمم نمی‌تونم برم بیرون چون اجازه نمیدن عد اینکه دستم موقعی که مثلاً می‌خوام گوشیو بگیرم دستم یا باید یک دسته چیزی بگیرم یک ماهی میشه می‌لرزه قبلنا زیاد عصبی می‌شدم یا گریه می‌کردم حساس بودم باشه جوش می‌زدم سر هر درس و اینا نمی‌دونم از چیه ممکنه از چی باشه بی اختیاره 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از بچگی این مشکلو دارم که گاهی یک یا چند اندام بدنم یه مدت میلرزه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

منم اینجوری بودم ی مدت آرام بخش خوردم اوکی شد

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بخاطر ضعف اعصابهمنم پارسال که افسردگی داشتم دستام میلرزیرن بی اختیار. الان خداروشکر خوب شده

چیکا. کنم خوب بشه 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

فقط لرزش؟چه مواقعی بیشتره؟

الان می‌لرزه گوشی دستم گرفتم 

گاهی اوقات گاهی هم نه خیلی موقع ها میبینم شدید میشه 

منم دارم خفیف وقتی می‌رقصم بیشتر میشه 

تازع گاهی وقتا بازوم نبض میزنه انگار کرم زیر پوستمه

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

فشار پایینم باعث لرزش دست میشه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

الان می‌لرزه گوشی دستم گرفتم گاهی اوقات گاهی هم نه خیلی موقع ها میبینم شدید میشه

کدوم دستت ؟

رژیم غذایی خاص یا مصرف داروی خاصی داری؟

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)