2777
2789
عنوان

دختر مثل من بدبخت دیدین

1043 بازدید | 74 پست

تمام کارای خونه باهامه

مامانم فوت شده 

بابام وآبجیم اصلا درکم نمیکنن کنکور دارم یعنی به خاطر لطف اینا سال پیش که از مدرسه میومدم میگفتن ناهاردرست کن شام درست کن وقت سرخاروندن نداشتم کنکور قبول نشدم

امسال پشت نشستم ول نمیکنن میگن سال اول قبول نشدی امسالم نمیشی خواهرم ازدواج کرده اما همش بهم دستور میده همش خونه ماس بابامم بدترازاون همش طعنه میزنن الان صبح پاشدم واسشون ناهاردرست کردم دیگه غرغر نکنن 

بابامم داره زن میگیره اصلا هم به دردنمیخوره چن مدت دیگ بااون باید بحث کنم 

دلم میخواد تو خواب قلبم ایست کنه بمیرم نمیتونم این همه مسئولیت وسختی روتحمل کنم

شما بگین چیکارکنم؟ای کاش مامانم بود اون همیشه به درسم اهمیت میداد

برو کتابخونه.نمون خونه

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صب برو کتابخونه شب بیا. غذاهم زیاددرست کن هفته ای دوسه بار

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

جلو شوهر خواهرت غر بزن و بگو کنکور دارم کلفت نیستم کسی میاد خودش کارای خونه رو انجام بده یا نیاد

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

خواهرت چی میگه این وسط؟ اصلا درست نکن اهمیت مده یا انقدر بد مزه و ساده درست کن خودشون بدشون بیاد بگن تو غذا نپز 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

عزیزم امیدوارم خوشبخت بشی و مشکلاتت حل بشه روح مادرتون هم شاد

شرایطت جوریه که سخت هست ولی برنامه ریزی کنی به زندگیت می‌رسی خیلیا هستن با وجود شوهر و‌بچه پزشکی قبول میشن

صبح زودتر بیدار شو در حد یه ساعت وقت بذار یه وعده غذا بذار برای ناهار و شام 

و بعدش برو درستو بخون

ظهر یا عصر هم یه دستی به سر و روی خونه بکش 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵