2777
2789
عنوان

پول اومد به حسابم

553 بازدید | 33 پست

الان یکی زنگ میزنه میگه حسابدار اشتباهی واریز کرده شماره کارتم داده 

بنظرتون واریز کنم براش یا قبلش پیگیری کنم ؟

کلاهبرداری چیزی نباشه

✨️🌷

ن ن اصلا. برو بانک پیگیری کنن برات

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف گف از دیوار کلاهبرداری کرده شماره کارت من داده زدن برای این یکی زنگ زده اشتباهی زدن برام واریز کن میگه واریز کردم 

بعد یک ماه شکایت شده از این شما کلاهبرداری کردی پول اومده حسابت 

اینم تو راه دادگاه برو بانک اونجا راهنمایت میکنن یا پلیس فتا

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این شرایط خیلی رایج برای کلاهبرداریه، مخصوصاً وقتی کسی به‌صورت ناگهانی با شماره کارت خودش تماس می‌گیره و می‌گه اشتباه واریز شده. چند نکته مهم:

1. واریز نکنید بدون پیگیری رسمی: هیچ وقت پول به شماره کارت ناشناس نفرستید.

2. با بانک خودتان تماس بگیرید: شماره تلفن پشت کارت یا شعبه‌تان را بگیرید و بگویید مبلغ اشتباهی وارد حسابتان شده. بانک می‌تواند بررسی کند و راهنمایی رسمی بدهد.

3. اطلاعات کارت را به کسی ندهید: هیچوقت شماره کارت، رمز، CVV یا OTP را به کسی ندهید.

4. چک کنید که پول واقعاً واریز شده باشد: بعضی کلاهبرداری‌ها ادعا می‌کنند پول واریز شده، ولی در واقعیت نه. همیشه از مانده حساب مطمئن شوید.

5. در صورت شک، پول را نگه دارید: اگر مطمئن نیستید، پول را دست نزنید تا بانک بررسی کند.

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

واریز نکنی ها برو از طریق بانک یا پلیس فتا پیگیری کن

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️