2777
2789

خیلی تاثیرداره حالانبایدحتمادرجه یک واعلاباشه من بیشترسیب وگلابی میدم اگه موزهم باشه روزی یدونه نبودهم مهم نیس هفتگی اخرشبامیریم تره بارهم مناسبتره هم براکل هفته شون میخرم زن وشوهری زیاداهلش نیستیم بیشترسعی میکنم بچه هابخورن هم تورشدقدهم موخیلی تاثیرمیزاره ازصدتامولتی ویتامین بهتره میوه طبیعی واثرش هم بیشتره هم یبوست نمیشن 🤗🤗

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داداش کوچیکم میوه خوره دقیقا قدش بلند تره نسبت به سنش

اره خیلی تاثیرداره میوه وسبزیجات

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

خداروشکر میخورن

بچه من هیچی درست نمیخوره

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
والا بچه منم زیاد میخوره مولتی هم میدم ولی تاثیر انچنانی ندیدم

چه میوه هایی میدی ؟مگه میشه خیلی تاثیرداره

خدا حفظشون کنه...........فقط مراقب قند میوه ها باش......خیلی زیاد هم براشون خوب نیست...........بدن هرانسان به میزانی که لازم داره هرروز ویتامین و مواد مغذی از خوراکیهایی که میخوره برمیداره و زیاد از حدش خوب نیست

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
لابدهله هوله میدی درسته؟

گرسنه هم باشه درست نمیخوره

همش از غذا ایراد میگیره ، از گوشت و مشتقاتش هم متنفره

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خدا حفظشون کنه...........فقط مراقب قند میوه ها باش......خیلی زیاد هم براشون خوب نیست...........بدن ه ...

زیادازحدنمیخورن درحدروزی 3تا4تافعالیت میکنن میسوزه