2777
2789

برای چکاپ و بررسی وضعیت توده که فروردین رفته بودم مجدد باید برم

تهوع دارم و نفسم سنگینه

نمیتونم کاری کنم هر چی تلاش مبکنم اصلا نتونستم نهارم بپزم

فقط عکس بابامو میبینم و گریه میکنم 

چون چهل روز پیش بابام از دست دادم هنوز تو شوک و سوگ رفتن بابامم 

حالا برای این سونوگرافی اصلااا تحمل ندارم😭

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

مسئله روانیه عزیزم

فک نکنم مشکلتون ربطی به سینه داشته باشه

علائمی که میگید بابت استرس و ناراحتیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تاجایی که میدونم توروخدا اصلا ناراحتی نکن و استرس نداشته باش بخدا براتون سمه 

ماهم منتظر جواب نمونه برداری سینه مامانم هستیم 

خداوند هم به شماو هم به مامانم و هم همه ی مریضا سلامتی و آرامش بده الهی 🤲🤲🤲

مسئله روانیه عزیزمفک نکنم مشکلتون ربطی به سینه داشته باشهعلائمی که میگید بابت استرس و ناراحتیه

نگران توده تو سینمم

قبلا ی توده داشتم

یدونه دیگم زده 

قبلا چکاپم سالانه شذه بود دوبازه الان گفتن هر شش ماه

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

استرس برای هر دردی سمه

اما نترس چیزی نیست

سونوی سینه رو 5 الی 6 روز بعد از پریودی انجام بدی بهتره که التهابی چیزی نداشته باشی و توی سونو مثل توده به نظر برسه

خدا پدرتو هم رحمت کنه

بخاطر آرامش روح ایشون هم که شده روحیه تو حفظ کن و مراقب سلامتیت باش و غصه نخور و استرسی نشو

وطن ای مادر غمدیده ام.......

عزیزم تاجایی که میدونم توروخدا اصلا ناراحتی نکن و استرس نداشته باش بخدا براتون سمه ماهم منتظر جواب ن ...

اره استرس سمه 

ولی وقتی از کنترل خازج میشه نمیشه کاریش کرد

خدا دل هردومون شاد کنه الهی

نگران توده تو سینممقبلا ی توده داشتمیدونه دیگم زده قبلا چکاپم سالانه شذه بود دوبازه الان گفتن هر شش ...

خب دیگه، لسترس داری که تنگی نفس گرفتی

من ۲۰ ساله یا حتی بیشتر، مثلا از ۱۵،۱۶ سالگی توی هر دو تا سینه چندین توده و کیست دارم، فیبروکیستیک هستم

هیچوقتم اتفاق ناگواری نیفتاده 

به خودی خود توده و کیست ها خطرناک نیستن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اره استرس سمه ولی وقتی از کنترل خازج میشه نمیشه کاریش کردخدا دل هردومون شاد کنه الهی

ای جانم . کارهایی راانجام بده که دوسشون داری . بیرون برو . پارک . طبیعت . همه چیزو بخداوند بسپارگلم خداوند بهترینها رو برای بنده هاش میخواد. درحال حاضر به فکر آرامش خودتون باشید

روح باباتون هم درآرامش باشه الهی 

من کلا سابقه اضطراب داشتم از قبل

الان حس میکنم خیلی بدتر شدم

سلام رفتی سونو ؟ چی گفت دکتر ؟

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨