2777
2789
عنوان

بنظرتون دلمو خوش کنم به شوهرم

163 بازدید | 18 پست

من و شوهرم کارمندیم من غذا درس میکنم و خونه رو مرتب میکنم و سرویسا و حیاط و..

شوهرم ظرفارو میشوره جارو میزنه و تی میکشه و خریدم با خودشه تو کارای دیگم کمک میکنه چون وقتش ازاده مثلا گوشت گرفتیم خودش تیکه کرد و بسته بندی کرد یا کنارم میاد سبزی پاک میکنه

حالا در کنارش ادم خیلی حساسیه رو تمیزی و خیلی کم پیش میاد ازم تعریف کنه و بیشتر بهم غر میزنه و ایراد میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه برای بعضی کارا کمکی بگیری ؟ مثلا سرویسا و حیاطو ده روز یه بار یا هفته ای یه بار بگو بیان تمییز کنن

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

اره تو کارا کمک میکنه ولی در کنار اون ایراداش یعنی ارزش داره

عجب 

الان انتظار داری بگیم بدرد نمیخوره؟ یا بگیم خیلی مرد بی نظیریه؟

مرد خوبیه ، دنبال زیر بغل مار نباش

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

عجب الان انتظار داری بگیم بدرد نمیخوره؟ یا بگیم خیلی مرد بی نظیریه؟مرد خوبیه ، دنبال زیر بغل مار نبا ...

چی بگم والا من فک میکنم مردای بقیه( البته نه همشون) همه چیشون خوبه 

چی بگم والا من فک میکنم مردای بقیه( البته نه همشون) همه چیشون خوبه

ساده ای و ظاهر رو میبینی

اون مردی که زیاد به نظرت خوب میاد عیب و ایرادهای بدتری داره

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم