2777
2789

من چندتا برنامه بلدم که با نصبشون کلی پول گیرتون میخواید کاملا واقعی و معتبر با خیال راحت نصب کن بهت بگم بعدش چحوری پول دربیاری. من خودم همینجوری کلی پول گیرم اومده ببین اول برو از بازار برنامه میلی رو نصب کن نصب کردی شماره و اینا زدی قسمت کد معرف کدmilli-b3iqp رو بزن حتما این کدو بزنی واسه جایزه بعدش مشخصاتتو بزن ۵ میلی طلا بهت میده فورا بعدش خواستی میتونی فورا برداشت کنی بیاد حسابت بعدش دو تا دیگه برنامه هست اینو زدی بیا اونام بهت بگم اونا ۱۰ میلی طلا میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخبار میگفت حبابه😂😂😂 فک کنم اینا فرق حباب با بالونو نمیدونن ولی خب یکم ریسکه به فروردین که نگاه م ...

آره منم این پول رو هم میتونیم بزاریم رو ماشین عوض کنیم هم میتونیم طلا بخریم دلم میخاد یکم تاسال بد سود بده

آره منم این پول رو هم میتونیم بزاریم رو ماشین عوض کنیم هم میتونیم طلا بخریم دلم میخاد یکم تاسال بد س ...

اگه پس اندازه خودته حتما طلا بخر حتی اگه پایینم بیاد یهو نمیرسه که به گرمی ۱ میلیون در هر صورت سودتو میکنی

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند