2777
2789

اون یکی دیگه هم یازده بوده دوسال عقده با یه مرد 12 سال ازش بزرگتر 

خلاصه من نشسته بودم اولش اون دهمی اومد پیشم نشست صحبت کردیم بعد یازدهمی اومد 

بعد یهو شروع کرده دختره دهمی مال دهات بوده یعنی واقعا دهاتی که نه مدرسه داره نه هیچی به معنای واقعی دهات. بعد می‌گفت دلم میخواد با این پسره 32 ساله ازدواج کردم بعد واسه ازدواجشان عمو خاله دایی عمه همه آشنا فامیل باید جمع بشن نظر بدن به جز خود عروس میگه همه گفتن  عروسی کن به جز عموم که مو واسه پسرش میخواد میترسم بهمش بزنن بعد گفتم خودت چرا نظر نمیدی میگه مگه اصلا من نظر بدم مهمه اصلا منو حساب نمیکنن 

بعد گفت پسره پولداره  ( پولدار نبود معمولی بود) ولی در برابر اونا که نه خونه نه ماشین زندگی روستایی 

مثلا یه ماشین پراید با خونه توی شهرستان خیلی پولداریه 

دختره خوابگاهی بود 

بعد اون یکی که یازدهمی که عقد بوده بود می‌گفت بابا شوهر کن شوهر گیر نمیاد فردا تو ردش کردی بقیه میوفتن دنبالش  بعدش دختره گفت آره خالم زنگ زد گفت اگه خواستگار دخترت رد کردید بفرستینش واسه دختر من 

بعدش دختره گفت آره هر کی به فکر دختره خودشه 

اصلا از حرفاشون پشمام ریخته من از همشون بزرگتر بودم 

ولی حس میکردم هیچی نمیدونم 

تازه دخترا چقد خوشگل بودن مخصوصا اون که عقد بوده چشما رنگی هیکل توپر  نامزدش با موتور میاد دنبالش حیف این دختر نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیت یک قسمت جامعه همینه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خیلی ناراحت شدم حالا که ازدواج کردند نمیشه چیزی گفت اما کاش به اونی که هنوز ازدواج نکردی بگی تو باید مستقل بشی ... درس بخونی بعدش که دانشگاه خوب رفتی ... سرکار رفتی خواستگار خوب میاد خواستگاریت

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

خیلی ناراحت شدم حالا که ازدواج کردند نمیشه چیزی گفت اما کاش به اونی که هنوز ازدواج نکردی بگی تو باید ...

اینقدر ساکت بود و اصلا فقط حرف پدر مادرش پدرش گفت برو بمیر میمیره

دختر من ۱۷سالشه هفته ی دوبار میپرسه حس میکنی که نامزد میشم . وقتی بهش میگم الان زوده به این چیزا فکر کنی خیلی ازم ناراحت میشه

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚

من دانش آموز دارم کلاس هفتم

ازدواج کرده و جدا شده

اینا که شما میگی بزرگن در مقابل کسانی که من دیدم

همه شونم خودشون عاشق ازدواج کردنن

چون از بچگی این حرفای چرت رو تو ذهنشون کردن

🌷

مخالف ازدواج زیر سن ۲۷ و ۸ واسه دختر هستم 

ولی اینجور خانواده ها اگه خواستگار خوب اومد بهتره دختر ازدواج کنه چون بعدا یا خواستگار مناسب نیست با توجه به شرایط خانواده یا اینکه دختر میشه ۲۰ سال فکر می کنن دیگه سنش گذشته هرکی بیاد زود دختر را میدن 

یا اینکه بعضیها تحمل شرایط خانه واسه دختر سخته یا اینکه واقعا شرایط سختی دارن و ازدواج براشون بهتره