2777
2789
عنوان

برای آزمایش ازدواج مامانم میگه حق نداری تنها برید

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 74 پست
خواهر بزرگترم‌مگه کیههمه جا باید باشهدلم نمیخواد اون باشهدلم نمیخوادمیخوام بگم اگه اینطوره داداشم بی ...

داداشتو ببر 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تنهایی نرفتیم از طرف من خالم اومد از طرف اونم مامان باباش

واسه خرید هم مامان بابای من و مامان بابای اونم اومدن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

والا من از بعضیا تعجب میکنم 

وقتی نوبت ب رابطه تو عقد میشه همه روشنفکر میشن ک اره شوهرته شما چقد املید ک رابطه کامل ندارید 

ولی یجام مث ازمایش دادن ک اصن هیچ لزومی نداره کسی همراهتون بیاد باز میگن زشته بی کسوکار نرو و ازین چرتوپرتا 

حاضرم با زن همسایه برمولی خواهرم نهاز خواهرم متتفرمهمه جا باید باشهفک کنم شب عروسیم مامانم بگه باهاش ...

عزیزم متوجه ام💓عصاب خودتون‌خورد نکن.بگو نه.بگو اگه قرار باشه کسی بیاد تو بیا.اگه نه خودم‌میرم یا حالا کسی که راحت تری باهاش.اونم بیاد.

ولی قشنگیش اینه دوتایی برید💓😍 

عزیزم حق داری ناراحت باشی . والا ما خودمون دوتایی رفتیم آزمایش . هیچ زوجی رو ندیدم که کسی رو دنبال خودشون آورده باشن تازه ۱۰ سال پیش ! ازمایش ادرار مگه همراه لازم داره ؟ داخل کلاس هم که کسی رو راه نمیدن . شما میخواید با هم زندگی کنید مگه میشه دوتایی تنها با هم نرید بیرون ؟ خیلی عجیبه برام . شاید شهرهای کوچیک این مدلی باشن هنوز

خدایا شکرت 
عزیزم خوشبخت بشیدمیتونم بپرسم چطوری به ازدواج ختم شد.خودش درخواست داد یا دوتایی باهم به نتیحه رسیدید ...

از یجایی ببعد دیدیم دیگه بدون هم نمیتونیم مل رابطمون خییلی عمیق بود

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️