ده ساله کار خونه مو انجام میدم چرا تا امروز ازش استفاده نمی کردم؟! اسم خارجیش داستره ولی همونه تو حرم امام رضا دست خادماست تو یه دقیقه گرد و غبارو از کل خونه حتی جاهایی که تا حالا دستم نمی رسید بردلشت بعدم زمینو جارو می زنی
شما استفاده می کردین؟!
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
وای ببین همه رو میبره عالیه بخدا برلی حاهای لک شده نیست فقط گرد و غبار کلا روی تلویزیون طبقات تو اتاق خوابه بالای کابینتا کمدا
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
جون نداره که بنظرم فقط گرد و غبار رو پخش میکنه، تمیز نمیکنه
من که برام معجزه بود راحت شدم
ببین یه جاهایی لک هست اون فرق داره یجاهایی ام فقط گرد و غباره اونو میبره
الان رفتم دیدم فکر کردم منظورت از داستر یک مارک شوینده بهداشتی هست😁 من یک دونه مدل پرش رو دارم برای جاهایی که تو رفتگی زاید داره مثل منبت چوب مبل و.... آینه مناسب هست ولی بقیه جاها دستمال بهتره
معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
گردو خاک باید با دستمال نمدار جمع بشه خوب اون انگار تو هوا پخششون میکنه و دوباره میشینن من تا خاک و ...
مثل جارو می ریزشون روی زمین تو هوا که نمیرن پرواز کنن😂 بعد جارو می زنی اتفاقا دستمال نمدار برای گرد و خاک بدتره وقتی خیس میشن بدتر می چسبن
الان رفتم دیدم فکر کردم منظورت از داستر یک مارک شوینده بهداشتی هست😁 من یک دونه مدل پرش رو دارم برای ...
😂 نمی دونم من که با دستمال خیلی بدم میاد مخصوصا نمدار بدجوری میچسبن به خود سطح و دستمال البته به اندازه کثیفی ام بستگی داره وقتی لک شدا دیگه دستمال و اسپری لازمه به شخصه ترجیح میدم اول گردو غبارو بگیرم اگه نیاز بود دستمال بکشم