2777
2789

چند تا مغازه تو تبریز داره اینجوری بهش میگن تازه پسره به نامزد داشته نامزده گفته محیا نامزدم و دزدیده لباسش خیلی زشت بود لباس داماده شبیه لباس ختنه بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس داماد آره

ولی من با اینکه ترک نیستم لباس عروس خیلی بنظرم زیبا بود

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

پسره یوبسه ...درونگراس ب این دختر پرانرژی نمیخوره.. دختره ام واسه پولش ازدواج کرده لابد ونردبون برابالارفتن حس میکنم ازدواج پایداری نباشه حسس شیشم..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اول که محیا چندتا لباس عروس پوشید برای عکسای مختلف ولی اون سفیدِ که با داماد ست هست لباس ترکی هست زشت یا زیبا اصالتشونو حفظ کردن

ولی من دوست داشتم محیا با اشکان ازدواج کنه😭🤣

عضو 

پسره یوبسه ...درونگراس ب این دختر پرانرژی نمیخوره.. دختره ام واسه پولش ازدواج کرده لابد ونردبون براب ...

اره با اشکان شادکامی ویدیو میذاشت دیگه بعدم یهویی رفت اشکان گفتش که گوشی شو یهویی خاموش کرد دیگه جواب منو نداد

من دوست داشتم هم لباسشو هم اینکه خیلی به هم میان،پسره شبیه شاهرخ استخری

به اشکان بیشتر میومد پسره نچسبه تو یوتیوب باهم ویدیو میذاشتن اشکان گفت یهویی رفت خطشو خاموش کرد دیگه جوابم و نداد