2777
2789
عنوان

خانوما بعد از زایمان چقدر طول کشید تا بخیه هاتون خوب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 27 پست
کی گفته؟🤨بیشترین دردش واسه قبل اززایمانه .بعدش درحدسوزشه

همین شماها نمیدونم پول میگیرید تبلیغ زایمان میکنید؟؟؟؟ چی بهتون میرسه باشماام نبودم ک میای ریپلای میزنی روپیام من

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

کار سنگین چرا خب انجام بدن کار سنگین مال مرداس

منظورم کلی بود 

من عمل مشابه سزارین داشتم تا۱سال نبایدبیشتراز۲کیلوبلندمیکردم .حتی بچم که ۹ماهه بودهم نبایدبغلش میکردم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته؟🤨بیشترین دردش واسه قبل اززایمانه .بعدش درحدسوزشه

این دوستم بعد از زایمانش بچه اش زردی داشت موند بیمارستان پیشش اونجا بخیه هاش باز شد باز رفت دکتر بخیه کردن

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
همین شماها نمیدونم پول میگیرید تبلیغ زایمان میکنید؟؟؟؟ چی بهتون میرسه باشماام نبودم ک میای ریپلای می ...

😂😂خداشفات بده 

توی تاپیک عمومی پست گذاشتی،زیرپستت هم گزینه ی ریپلای داره پس همه میتونن باهم تبادل نظرداشته باشن 

تواگه زایمانت طبیعی نبوده پس لطف کن نظراشتباه درموردش نده 

من زایمان طبیعی روتبلیغ نمیکنم چون میدونم بدن هرمادرمتفاوته 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
منظورم کلی بود من عمل مشابه سزارین داشتم تا۱سال نبایدبیشتراز۲کیلوبلندمیکردم .حتی بچم که ۹ماهه بودهم ...

عمل شمافرق داشته عزیزم بچه ما الان ۵ ۶ کیلوعه دکتر نگفت ک نمیتونی بلند کنی ..

این همه ادم سزارین میشن و بچه بغل میکنن تاحالا یه نفر ندیدم بگه با بچه بغل کردن بازشده

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

این دوستم بعد از زایمانش بچه اش زردی داشت موند بیمارستان پیشش اونجا بخیه هاش باز شد باز رفت دکتر بخی ...

خب همین دیگه چندروزاول روبایداستراحت میکرده تابخیه هدجوش بخورن 

یکم صبرداشته باشه پمادترمیم کننده بزنه .من یه قرص بهم داده بودن به اسم آناهیل خیلی واسه بخیه وزخم عالیه .اگه براش ضررنداره حتمااستفاده کنه

عمل شمافرق داشته عزیزم بچه ما الان ۵ ۶ کیلوعه دکتر نگفت ک نمیتونی بلند کنی ..این همه ادم سزارین میشن ...

گفتم که بدن هامتفاوتن 

به شمانگفته ولی خیلیارودیدم بعدازچندوقت بخیه هاشون ازداخل خونریزی کرده .کلابخیه ی سزارین دیرجوش میخوره 

پوست خشکه وزودجوش میخوره ولی ازداخل نه چون مرطوبه

😂😂خداشفات بده توی تاپیک عمومی پست گذاشتی،زیرپستت هم گزینه ی ریپلای داره پس همه میتونن باهم تبادل ن ...

انقدر گفتن طبیعی خوبه فلانه رفتم بیمارستان بیچارم کردن قزص فشاررر انقدر گریه زازی کردم بردنم سزارین  از هرکسی ک بهم گفت طبیعی خوبه زایمان کنی حالم بهم میخوره حس میکنم دشمنی داشتن

انقدر گفتن طبیعی خوبه فلانه رفتم بیمارستان بیچارم کردن قزص فشاررر انقدر گریه زازی کردم بردنم سزارین ...

بقیه نبایدتشخیص بدن طبیعی خوبه یاسزارین چون بدن متفاوته 

من دردسزارین روکشیدم برای من طبیعی قابل تحمل تربود 

همه مثل هم نیستن 

اینم بگم طبیعی توی بیمارستان دولتی اصلاخوب نیست یابایدماماهمراه بگیری یابری خصوصی 

بقیه نبایدتشخیص بدن طبیعی خوبه یاسزارین چون بدن متفاوته من دردسزارین روکشیدم برای من طبیعی قابل تحمل ...

نیمه خصوصی بودم خاهر ماماهمراهم گرفته بودم ۳۰ روزپیش..

طبیعی واقعا میگی ک قابل تحملتر بوده؟باور نمیکنم چرا.. اون همههه درد میکشیدن جیغ میزدن عرق میریختن 

سزارین چ دردی داشت واست مگه بیهوش کردن منو بعدش بفقط ی شیاف گذاشتن 

ی شیاف دیکلوفناک چیه اخه ما واس سردرد اونو میزاریم 

بقیه نبایدتشخیص بدن طبیعی خوبه یاسزارین چون بدن متفاوته من دردسزارین روکشیدم برای من طبیعی قابل تحمل ...

نیمه خصوصی بودم خاهر ماماهمراهم گرفته بودم ۳۰ روزپیش..

طبیعی واقعا میگی ک قابل تحملتر بوده؟باور نمیکنم چرا.. اون همههه درد میکشیدن جیغ میزدن عرق میریختن 

سزارین چ دردی داشت واست مگه بیهوش کردن منو بعدش بفقط ی شیاف گذاشتن 

ی شیاف دیکلوفناک چیه اخه ما واس سردرد اونو میزاریم 

نیمه خصوصی بودم خاهر ماماهمراهم گرفته بودم ۳۰ روزپیش.. طبیعی واقعا میگی ک قابل تحملتر بوده؟باور نمیک ...

آره واسه من بهتربودم هم زایمانم هم عملم تویه بیمارستان بود 

ولی دردبخیه های شکم آزاردهنده س .من دوتابخیه ی دوسانتی داشتم 

دردروزای اول دوم بامسکن رفع میشه ولی بعدش نه 

میخندیدم شکمم دردمیگرفت.تاچندوقت نمیتونستم خم بشم 

سرفه وعطسه هم نگم برات

آره واسه من بهتربودم هم زایمانم هم عملم تویه بیمارستان بود ولی دردبخیه های شکم آزاردهنده س .من دوتاب ...

آره تا ۷ روز یکم سخته خب من هرروز بعد بیمارستان ی شیاف میزاشتم که ب بچه برسم..دیگ شیاف میزاشتم راحت بودم راه میرفتم توخونه .. تا۷ روز ک حموم رفتم دیگ خوب خوب بودم