2777
2789

دوستم چهل روزه که زایمان کرده،زایمانش هم طبیعی بود ولی هنوز بخیه هاش خوب نشدن،دلیلش چیه؟

چیکار کنه که خوب بشن؟

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

عسل طبیعی بماله روش

واسه من نهایتا ۱۰روز

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

نهایتش همون ۴۰روزه .ولی بستگی به بدن هم داره .ولی اگه خوب نشده حتمابه دکترش بگه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهایتش همون ۴۰روزه .ولی بستگی به بدن هم داره .ولی اگه خوب نشده حتمابه دکترش بگه

رفته دکتر فقط یه پماد داده تاثیری نداشته

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
سزارین یه هفته نهاااایت ۱۰ روزه

طبیعی بوده ولی بخیه خورده

بگو اناناس بخوره

ممنونم

رفته دکتر فقط یه پماد داده تاثیری نداشته

شایدبدنش خوش زخم نیست .طول میکشه تاخوب بشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
طبیعی بوده ولی بخیه خورده

طبیعی کلا مزخرف ترین عمله ..هم قبلش دردمیکشن هم بعدش 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

سزارین یه هفته نهاااایت ۱۰ روزه

سزارین فقط ظاهرش ۱هفته ۱۰روزطول میکشه تاخوب بشه ولی ازداخل هنوززخم هاتازه س 

ممکنه بعداز۳،۴ماه بایه کارسنگین بخیه هاازداخل خونریزی کنن

طبیعی کلا مزخرف ترین عمله ..هم قبلش دردمیکشن هم بعدش

کی گفته؟🤨بیشترین دردش واسه قبل اززایمانه .بعدش درحدسوزشه 

سزارین فقط ظاهرش ۱هفته ۱۰روزطول میکشه تاخوب بشه ولی ازداخل هنوززخم هاتازه س ممکنه بعداز۳،۴ماه بایه ک ...

کار سنگین چرا خب انجام بدن کار سنگین مال مرداس

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.