2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عمادی از چن نفر پرسیدم گفتن اصلا نمیتونه جمع و جور کنه فقط کوتاه و سرگرد میکنه ک شبیه کوفته میشه حتی ینفر عکسشو گذاشته بود می‌گفت اصلا راضی نیستم از فرمش کوچیک نشده اصلا

ببین عمادی از چن نفر پرسیدم گفتن اصلا نمیتونه جمع و جور کنه فقط کوتاه و سرگرد میکنه ک شبیه کوفته میش ...

وای پس منصرف شدم من نیمه فانتزی عین کارای مفرد میخوام کس دیگه ای میشناسی تحقیق کردین گفتین من گیج شدم اصلا رویا لطفی چطوره 

من خودم راستین مفرد مدنظرمه باز دربارش تحقیق کنم فعلا مشاوره حضوری نرفتم ببینم چی میشه قیمتشم ۷۵

آهان ندیده بودم این پیامو آره منم شنیدم اینو منتهی تو نی نی سایت یکم نظر منفی بود دربارش اگه تحقیق کردین خوب بود ممنون میشم به منم بگین 

😐ب هرکس ی قیمت میدن چرا ب منم همین چن روز پیش گفت ۱۲۰ اونم مشاوره حضوری ندارن فقط آنلاین

واا یعنی چی آخه 60تومن اختلاف 🫤خودشم دماغ من بدبخت خیلی هم بزرگ نیست دماغ شما کوچیکه ایرادش کمه ؟

وای پس منصرف شدم من نیمه فانتزی عین کارای مفرد میخوام کس دیگه ای میشناسی تحقیق کردین گفتین من گیج شد ...

لطفی نمیدونم ولی چن وقته خیلی میگردم تا دکتر مطمعن پیدا کنم فقط راستین مفرد بنظرم خوب بوده تا حالا نظر منفی ازش ندیدم بعد اینکه منم نیمه فانتزی میخام ولی ازونجایی ک تنفسم برام مهمه میخام بسپرم ب خود دکتر ک اگه نشد هم ک طبیعی دربیاره