2777
2789

مامانای گل شما برای بچه هاتون مامانی نباشید که مانع پیشرفت و آرزوهای بچه اش بشه همه چی ازدواج نیست... 💔 ما دخترا آرزوهای فراتر از این رو داریم

مامانم مانع پیشرفتم شده تا ابد رو دلم میمونه چیکار کرد باهام 💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا باباهاشون

پدرم مانع کل پیشرفت خانواده و اطرافیانه

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

مادر منم همین کار رو کرد موقعی که داشتم خیلی شیرین و با قدرت برا کنکور درس میخوندم یکی از فامیلهاش رو پیدا کرد تا باهاش ازدواج کنم از پسره خوشم نمی اومد ولی مادرم در پشت صحنه داشت برنامه می‌چید یه بار یادمه تلفن زنگ زد و گوشی رو داد به من که بیا دوستت هست و دیدم اون پسره هست!! یا پول کلاس کنکور رو نمی‌داد و می‌گفت یا بیاد به اینا جواب بله بدی یا خبری از پول نیست. مادر بدی نبود میخواست من خوشبخت بشن چون پسره شغل خوبی داشت ولی من آماده نبودم هدف داشتم برنامه داشتم برا آینده ام و ازدواج با اون پسره برام محدویت ایجاد میکرد بالاخره بعد دوسال کشمکش  نه با اون ازدواج کردم و نه تونستم رشته مورد علاقه ام قبول بشم. 

مادر منم همین کار رو کرد موقعی که داشتم خیلی شیرین و با قدرت برا کنکور درس میخوندم یکی از فامیلهاش ر ...

االهی عزیزم 🥺🫂 مامانا چرا فکر میکنن همع خوشبختی تو ازدواجه والا ما هدفمون رسیدن به یه موقعیت شغلیه خوبه 🥺

هعییی چرا مامانا اینطوری هستن نمیخوان پیشرفت ما رو 🥺

تقصیر خودشون نیست ذهن و افکارشان محدوده 

مامان من هنوز میاد بم میگه انصراف بده از رشتت برو معلم شو 🤣شوهرم می‌کنی به کار خونه هم میرسی

خلاصه جدی نگیر حرفاشونو کار خودتو بکن واسه هر حرفشون هم یکبار ناراحت شو😢