آمیرام مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 3442 عنوان کسی هست طراحی لباس خونده باشه یابشناسه کسیو که خونده 63 بازدید | 11 پست یه اموزشگاه برای یادگیری طراحی لباس میشه بهم معرفی کنین لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست. 1404/07/08 | 10:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anaoartajan عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 1133 کدوم شهری؟ هر کاری که امروز انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
آمیرام مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 3442 شهرت کجاست؟ تهران لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.
آمیرام مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 3442 کدوم شهری؟ تهران لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.
anaoartajan عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 1133 تهران تهران نمیشناسمولی اگه علاقه داری چنتا آموزشگاه پیدا کن تحقیق کن ببین خروجیشون در چه سطحیه بعد بهترینشو انتخاب کنم مضاف بر اینکه تو آموزشگاه خوب دانشجوی عالی باشی به نتیجه عالی میرسی هر کاری که امروز انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
آمیرام مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 3442 تهران نمیشناسمولی اگه علاقه داری چنتا آموزشگاه پیدا کن تحقیق کن ببین خروجیشون در چه سطحیه بعد بهترین ... کدوم شهرمیشناسی؟میتونم برم لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.
anaoartajan عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 1133 کدوم شهرمیشناسی؟میتونم برم خواهرزاده من طراحی میخونه میخواستم بگم بری با معلمای هنرستانشون صحبت کنی راهنمایی بگیری هر کاری که امروز انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
آمیرام مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 3442 خواهرزاده من طراحی میخونه میخواستم بگم بری با معلمای هنرستانشون صحبت کنی راهنمایی بگیری اهامیشه بهشون بگین ازمعلما بپرسن آموزشگاه جایی میشناسن تو تهران یا شهرستان🙏🏼🙏🏼اگه خیلی دور نباشه میرم لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.
anaoartajan عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 1133 اهامیشه بهشون بگین ازمعلما بپرسن آموزشگاه جایی میشناسن تو تهران یا شهرستان🙏🏼🙏🏼اگه خیلی دور نباشه ... شهر ما ۴ ساعت با تهران فاصله داره خستگی راه انرژی نمیذاره برا یادگیرینزدیکترین آموزشگاه خوبو پیدا کن هر کاری که امروز انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
آمیرام مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 3442 شهر ما ۴ ساعت با تهران فاصله داره خستگی راه انرژی نمیذاره برا یادگیرینزدیکترین آموزشگاه خوبو پیدا کن باشه عزیزم لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.