2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوبار دخترمو بردم دکتر برا نرمی استخوان و کمبود ویتاوین دث 

دوبار داده دوبارم نخورده

حتی یک قاشقشو انقدر غلیظ و بدخوره

بعدم انقدر دیدم بچه هایی که مکمل زیاد میخوردن دارن دچار بلوغ زود رس میشن به قدری ترسیدم خدامیدونه

من دوبار دخترمو بردم دکتر برا نرمی استخوان و کمبود ویتاوین دث دوبار داده دوبارم نخوردهحتی یک قاشقشو ...

پس داری چ ویتامینی به بچت میدی برای مشکلش؟

چند سالشه بچت؟

بچه من 6ماهشه و کمبود کلسیم داره

خدایا نی نی مو ب خودت سپردم
بچتون چند سالش بود ؟عوارض نداشت ؟

من از یک سالگی میدادم بهش 

الان سه سالشه عوارض نداشته 

مرتب ندادم وقفه انداختم ولی دیگه نمیدم

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من از یک سالگی میدادم بهش الان سه سالشه عوارض نداشته مرتب ندادم وقفه انداختم ولی دیگه نمیدم

نرمی استخوان داشته؟

علتش چی بود این شربتو دادی؟

بچه من 6ماهشه

خدایا نی نی مو ب خودت سپردم
نرمی استخوان داشته؟علتش چی بود این شربتو دادی؟بچه من 6ماهشه

انحراف زانو به بیرون

پای پرانتزی 

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨