2777
2789
من در خواب دیدم آتش بزرگی بر پاست ولی بین منو اون آتش حائلیه که نه از گرماش و نه از حرارتش هیچی ب ...

راست میگی خدایی ؟یعنی ببخشید منظورم تعجب کردنم هست آجی نه که دروغ میگی من تعجب کنم میگم‌ راست میگی .وای موهای تنم‌ سیخ شد عجب خوابی دختر چه دل پاکی داری نظر کرده خدایی .عزیزم چه مدت باید بگیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگی خدایی ؟یعنی ببخشید منظورم تعجب کردنم هست آجی نه که دروغ میگی من تعجب کنم میگم‌ راست میگی . ...

مدت و تعداد خاصی نداره   هر تعداد که تونستید بگید 

فضیلت پاک شدن از گناهان مانند روزی که از مادر زاییده شدید   حتی با یک بار فرستادنه این صلواته 

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق (ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟فرمود: که می‌گویید:

صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ و عَلَیْهِمْ وَ رَحَمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ

عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند :

به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی، مانند روزی که از مادر متولد شده ای.

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

مدت و تعداد خاصی نداره هر تعداد که تونستید بگید فضیلت پاک شدن از گناهان مانند روزی که از مادر زایی ...

خدا خیرت بده آجی اتفاقا من چن روزه داشتم فک میکردم چه ذکری بگم‌ باعث آمرزش گناهان بشه چن روز دارم سرچ میکنم‌ ببین تو را خدا 

مدت و تعداد خاصی نداره هر تعداد که تونستید بگید فضیلت پاک شدن از گناهان مانند روزی که از مادر زایی ...

امام معصوم برای صداقته حرفش نیازی به قسم نداره 

دقت کنید 

قسم برای بالا بردن باور ما   و تأکید بر روی فضیلت صلواته

خدا خیرت بده آجی اتفاقا من چن روزه داشتم فک میکردم چه ذکری بگم‌ باعث آمرزش گناهان بشه چن روز دارم سر ...

خدا دوستت داشته عزیزم  💖   من باور و ایمان دارم از صمیم قلب و  دلی بخوای کاری کنی   خدا خودش جوابشو میذاره جلو راهت 💖💖💖