من تصمیم گرفتم برم شنا میگن خیلی خوب شکم رو آب میکنه منتظرم پریودم تموم سه برم 🫠😉
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ورزش واسه لاغری نیست .واسه سلامتی و خوش اندام شدنه ....شکمتون میخواد اب بشه باید تغذیتون رعایت کنید .شکم تو اشپزخونه اب میشه .کم کردن کربو حذف قند و هله هوله .کم کردن روغن ..مصرف پروتیین و سبزیجات
ژنتیک هر بدن تصمیم میگیره اول از کجا کم بشه .مثلا بازوهای من خیلی مقاومه .همه جا کم میشه بازوم کم نمیشه .....برای شکم هم همون چیزی که گفتم تا حدودی انجام بده ببین چطوری شکمت اب میشه
منم شنیدم خیلی خوبه ولی میترسم چون میگن احتمال مریض شدنش خیلی زیاده یکی از آشناهام دچار اگزما شده بو ...
انشالله که برا من اون اتفاق نیفته
عزیزم انشالله که موفق باشی
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید