2777
2789

خیلی عجیبه چند ماهه شارژ میاد ۱۰ تومنی 

مشترک گرامی در تاریخ فلان تراکنش با موفقیت انجام شدم 

میترسم هکم کرده باشن اخه خیلی میاد برای من شارژ بزنه دلسوزی کنه 

شوهرم میگه ولش کن هیجوری نمیشه فهمید اگه ناراحتی بزن برای من 😑

هر کی هست شماره اشتباهی وارد کرده 

بعد تو گوشیش هم سیو هست تا میزنه شارژ میاد واسه شماره تو 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤐🤐😳😳کیه واقعا

اگه اشتباهیم شماره رو وارد کرده باشه بعد چندبار باید متوجه بشه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

تماس با اپراتور

ثبت شکایت

۴۸ ساعت بعد بررسی مسشه

تماس میگیرن و باز تایید میکنید

اگه قابل بررسی باشه

جواب میدن

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

هر کی هست شماره اشتباهی وارد کرده بعد تو گوشیش هم سیو هست تا میزنه شارژ میاد واسه شماره تو

اخه یبار دوبار نیست 

اون طرف مگه چک نمیکنه گوشیش شارژ شده یا نه ؟ 

چندین ماهه