2777
2789
عنوان

رانندگی

85 بازدید | 17 پست

سلام خوبین من مجبورم که خودم رانندگی کنم ک پسرمو ببرم مدرسع چون صبح زود میره پیاده میترسم..ولی چون رانندگی تازع یااگرفتم استرس دارم موقعی ک ایست میکنم دوبارع حرکت خاموش میکنم احساس میکنم همه مسخرم میکنن

خوب مسخره کنتد 

اگر بترسی هیچ وقت این مهارت را یاد نمی گیری 

من مردهایی که سالهاست رانندگی می کنتد دیدم ماشین را خاموش کردن 

اصولا مردها منتظرند تو رانتدگی از زن ها ایراد بگیرن 

کار خودتو بکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات مهم نیاشه  راننده حرفه ای هم بعضی وقتا خاموش میکنن 

وقتی ایست کامل بودی خلاص کن دستی رو بکش    بعد برای خرکت دوباره نیم کلاج کن و دستی رو بده پایین خاموش نمیکنی 

وقتی ایست کامل میکنی ماشین رو خلاص کن و ترمز دستی رو بکش بالا

خواستی حرکت کنی = پات رو کلاچ بزن دنده ۱ ⬅️ پات رو از کلاچ برندار یک پات بزار رو گاز آروم پای کلاچ و گازت رو بالانس کن و حرکت کن 

وقتی می ایستی پات رو یهو از کلاچ برمیداری واسه همین خاموش میشه پات رو برندار یهو 

آرام آرام کلاچ رو بیار بالا 

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

خب ایست یعنی کلاچ و ترمز حالا وقتی خواستی راه بیفتی گاز میدی دور موتور روی ۱ و نیم میاد و آروم کلاچ رو هم زمان بالا میاری مثل کفه ترازو که یکی بالا میره یکی پایین.

❤️❤️ 

گازم کمه کلاچو ول نمیکنم میترسم گازبدم اخه صدای بذی میده

بابت اینه که پدال گاز رو خیلی فشار میدی...موقعی که ماشین فقط روشنه و ترمز دستی بالاس با پدال گاز تمرین کن که پات عادت کنه چه قدر باید فشارش بدی...به عقربه ی دور موتور نگاه کن باید روی یک و نیم این حدود باشه تا صداش زیاد نشه...کم کم هم پات عادت می کنه هم به صداش عادت می کنی بدون این که به عقربه نگاه کنی تشخیص میدی که گازی که داری میدی مناسبه یا نه.

❤️❤️