2777
2789
عنوان

آیا کار درستیه

164 بازدید | 18 پست

باردار شدن در این شرایط؛

همسرم اهل رفیقبازیه و دیر خونه میاد، معمولا کل روزم‌تنهام

پول تو جیبی نمیده، توجه درست و حسابی نمیکنه

رفتارای بچه‌گونه خیلی داره، یعنی متوجه نیس که زن من نیاز داره که یه وقتایی پول دستش باشه، به هر حال یه اتفاقی چیزی میفته یه پولی دستش باشه، بهشم گفتم این موضوعو اما فعلا که موثر نبوده...

میگن بچه دار شو از تنهایی در بیای

شاید شوهرتم بهتر شد

اما واقا نمیدونم چیکار کنم راهمو گم کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این میگن ها همه رو بدبخت کرده اگه با بچه طرف درست می‌شد که اینهمه طلاق با دوسه تا بچه چیه پس؟

بدبختی اینجاس که شرایط طلاقم‌ندارم

و زندگیم بعد جدایی به مراتب بدتر از الانم‌ میشه

راهمو گم کردم

بدبختی اینجاس که شرایط طلاقم‌ندارمو زندگیم بعد جدایی به مراتب بدتر از الانم‌ میشهراهمو گم کردم

حداقل میتونی یه بچه رو نکشی وسط این شرایط که

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

نه جای بچه یه کاری رو شروع کن، فروشندگی، آرایشگری،خیاطی هر شغلی که درآمد داشته باشه هم سرگرم میشی هم دیدی شوهرت از موفقیت تو به جنب و جوش افتاد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
یعنی به نظرت کار کردن‌من شوهرمو بهتر میکنه

اول شرایط خودت رو بهتر میکنه شاید شوهرت هم نخواست از تو عقب بیفته 

یه نگاه بنداز ببین چقدر خانم هست که تازه زایمان کرده توی سایت بعد تایپیک میزنه به خودکشی فکر میکنم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

کی این نظریات منقرض میشه؟

طرف هزار تا عیب داره دختر مردمو بدخت میکنن میگن زنش بدیم خوب شه

شوهر شما هنوز نقش شوهر رو نپذیرفته به نظرت پدر خوبی میشه؟

ظلم کردی در حق اون بچه اگر بیاریش

با شوهرت و شرایطش کاری ندارم

ولی الان تو روی شوهرت متمرکزی 

بچه که بیاد انقدر درگیر پیشی که دعا میکنی شوهرتم یادت نیفته

شوهر منم قبلا زیاد بهم توجه نمی‌کرد بعد از بچه دار شدن  دیگه برام مهم نبود ،الان اون ناراحته چرا بهش توجه نمیکنم

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

سلام به نظر من هم آوردن یه بچه در حالی که خودتون سردرگم هستین و با این شرایط همسرتون که به فکر شما و زندگیشون نیستن و بیشتر به فکر خودشون و رفیقاشون هستن به شدت اشتباه است شما اول یه نظمی به زندگی خودتون بدین و بزارید شرایط آرام بشه بعدا به بچه فکر کنید.